Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dünyanın En Zenginlerinden Schwarzman, Bitcoin’i Eleştirdi

Dünyanın en zengin isimlerinden birisi olan Blackstone CEO‘su Steve Schwarzman, kripto para birimlerinin alt yapısını oluşturan blockchain teknolojisi hakkında konuştu ve bunu sevdiğini itiraf etti.

17 Eylül tarihinde yayınlanan Fortune röportajında sözlerine yer verilen Schwarzman, lider kripto para birimi Bitcoin‘e karşı ise negatif bir tutum içerisinde olduğunu ifade etti. Blockchain teknolojisi kullanarak para üretmenin ”garip” olduğunu belirten ünlü isim, Bitcoin’e o kadar da ilgi duymadığını ve bunun anlaşılması zor bir para birimi olduğunu itiraf etti.

Bitcoin Kontrol Edilmeli

72 yaşındaki milyarder isim Bitcoin’in merkeziyetsiz karakterinin güzel olmadığını belirtip bunu suçladıktan sonra, kendisinin ”para birimlerinin kontrol edilmesi gereken bir dünyada büyütüldüğünü” vurguladı. Schwarzman açıklamalarının devamında küresel regülatörlerin para birimlerini mantıklı bir sebepten ötürü kontrol etmek istediklerinin altını çizerek, hükümetlerin ”kirli uyuşturucu parası” gibi kaynakları kontrol altına almaya çalıştığını ifade etti.

Ünlü milyarder blockchain üzerinden para birimi üretmenin garip olduğunu belirtirken, Anthony Pompliano ise zar zor koordine olabilmiş bir grup gönüllünün gelecekteki rezerv para birimini oluşturmuş olduğunu düşünmenin oldukça çılgınca olduğunu ima etti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment