Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Düşüş Sonrası İzlenebilecek Dört Altcoin

Yatırımcılar kripto para piyasasında yaşanan düşüş sonrasında yeni alım fırsatlarını kovalamaya başladılar. Kripto para analisti Michael van de Poppe, YouTube kanalından paylaştığı videoda bir altcoin analizi yaptı ve şu sıralar izlenmesi gereken altcoinleri sıraladı. Analistin listesinde yer verdiği isimler Binance Coin, Swipe, Dia ve Curve oldu.

Kripto para piyasasının toplam değeri geçen hafta 390 milyar dolara kadar çıktı. Fakat bu sayı piyasada yaşanan düşüş sonrasında 320 milyar dolara kadar geriledi. 70 binden fazla takipçisiyle sektörün en popüler analistlerinden biri olan Michael van de Poppe, bu düşüş sırasında ortaya çıkmış olabilecek bazı alım fırsatlarını değerlendirdi.

Binance Coin (BNB)

Binance’in kendi kripto parası olan Binance Coin bir süredir stabil bir performans sergiliyor. 1 ay önce 20-25 dolar aralığından işlem gören bu altcoin şimdilik bu bölgeyi muhafaza etmeyi sürdürüyor. Binance Coin için özel bir analiz hazırlayan Michael, altcoin takipçilerinin dikkat etmeleri gereken seviyeleri işaretledi.

Binance Coin için 21 dolar seviyesinin önemini vurgulayan Michael; bu seviyenin üstünde kalınmaya devam edilmesi halinde fiyatın 24 dolara kadar ilerleyebileceğini düşünüyor. Michael BNB için şimdilik bir alım fırsatı doğmuş olabileceğini düşünse de direnişin kırılamaması halinde yeniden 19 dolara doğru düşülebileceğini açıkladı.

Crypto Michael’ın Binance Coin (BNB) grafiği

Swipe (SXP)

Geçen haftanın başında 3 dolardan işlem gören SXP hafta boyunca yaşadığı düşüş sonucunda 2 doların altına kadar indi. Michael bu düşüşün beraberinde küçük çaplı alım fırsatları getirmiş olabileceğini düşünüyor. SXP için 1.8 dolar seviyesine işaret eden Michael, mevcut direniş noktasının kırılması halinde fiyatın yeniden 2 doların üstüne çıkabileceğini söyledi.

Michael’ın tahminlerine göre SXP fiyatında yaşanabilecek bir yükseliş, fiyatı yeniden 2,4 dolara kadar çıkarabilir. Fakat piyasada görülebilecek ikinci bir düşüş dalgası, SXP fiyatını 1,4-1,5 dolar bölgesine de çekebilir gibi görünüyor.

Crypto Michael’ın Swipe (SXP) grafiği

Dia (DIA)

Geçen hafta genelinde düşüş yaşayan bir diğer altcoin Dia oldu. Dia bir hafta öncesine kadar 4 doların üstünde seyrederken haftanın sonlarına doğru 2,30 doların altına kadar düştü. Şu anda 2,20-2,25 dolar bandının destek bölgesi olduğunu söyleyen Michael, bu bölgenin muhafaza edilmesi halinde yeni bir yükseliş trendi görülebileceğini söyledi.

Analist DIA ile ilgili yaptığı açıklamalarda fiyatın yeniden 3 dolar üstüne çıkabileceğini belirtti. Analist, 3 doların üstüne çıkılması halinde 2,63 dolardaki destek noktasına geri dönülebileceğini fakat bunun ardından yeni bir yükseliş ile karşılaşılabileceğini düşünüyor.

Crypto Michael’ın DIA grafiği

Curve (CRV)

Curve DAO Token (CRV) geçen hafta içerisinde 3,40 dolardan 5,40 dolara kadar çıktı ve birçok yatırımcının ilgisini çekti. Fakat CRV bu trendi sürdüremedi ve 2 dolar seviyelerine kadar düştü. Michael CRV için yaptığı yorumlarda CRV’nin bir konsolidasyon sürecine girmiş olabileceğini ve 1,8 dolara kadar gerileyebileceğini söyledi.

CRV; konsolidasyonun başarılı bir şekilde aşılması halinde yeniden yükselişe geçebilir. Michael bu noktada CRV fiyatının yeniden 3 dolar üstüne çıkabileceğini, ardından biraz daha yükselmeye devam edebileceğini ancak bunun ardından bir gevşeme yaşayabileceğini söyledi.

Crypto Michael’ın CRV grafiği
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

1 Comment

  • Mini Golf
    Posted 07 Eylül 2020 - 19:04 19:04

    ütopya ekosisteminden Crypton eklemeyi unuttum

Leave a comment