Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Düşüşü Öngören Kripto Para Yatırımcısı 125 Bin Dolar Kazandı

Binance Futures vadeli kripto para borsasında işlem yapan bir trader bugün tam 125 bin dolar kazandı. Bitcoin fiyatında görülen düşüşe rağmen böyle bir kazanç elde etmeyi başaran yatırımcı için düşüşü öngörerek iyi bir strateji uyguladı diyebiliriz. Peki yatırımcının Binance lider tablosundaki yeri ne, borsadaki kazancı nasıl değişti?

Bugün kripto para piyasasında görülen düşüşe rağmen Binance borsasının büyük bir kazananı bulunuyor. 18 bin dolardan aniden gerilemeye başlayan Bitcoin’in karşısında güçlü bir vizyonu olduğunu göstermiş olan yatırımcı, sahip olduğu varlıkları büyütmeyi başardı.

CoinGecko verilerine göre, Bitcoin (BTC) fiyatı son 24 saat içinde %11’in üzerinde geriledi ve 16 bin 500 dolar seviyesine kadar düştü. Şu anda 17 bin dolardan fiyatlanan Bitcoin, gün içinde az miktarda iniş çıkışlar gördü.

kripto-para
985 bin TL kazanmış oldu

WenLamboWenJet isimli yatırımcı, bugün 125 bin dolar kazandı. Haftalık kazancının ise 6 bin dolar olduğu görülüyor. Bugün Türk lirası ile 985 bin TL (1 dolar = 7,88 TL) kazanç elde etmiş olan kripto para yatırımcısı, bu ay içinde toplam 438 bin dolar elde etti. Gün içerisinde elde ettiği kazanımı hesaba katarsak traderın kazancının büyük kısmını bugüne borçlu olduğunu söyleyebiliriz. Yatırımcının aylık kazancının TL karşılığı da 3.450.000 TL ediyor.

Günlük PnL sıralaması 174 olan traderın pozisyonunu en son 26 Kasım saat 03:00’te güncellediği bilgisi de profilinde yer alıyor.

Yatırımcıyı Binance de paylaştı

Binance, Twitter hesabında WenLamboWenJet adlı traderın kazancını vurgulayarak “Gelen piyasa düşüşünü gördünüz mü? Görünüşe göre WenLamboWenJet adlı yatırımcı gördü ve kazanmayı başardı.dedi.

kripto-para
Binance’in attığı tweetin altında bazı kullanıcılar yatırımcının haftalık kazancını baz alarak bugün haricinde 119 bin dolarlık bir zararda olduğunu da ifade etti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!