Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

E-Ticaret Devi Token Platformunun Prototipini Piyasaya Çıkardı

E-ticaret devi Oversock’un bitcoin bağlı şirketi yakında piyasaya sunacağı token ticaret platformunun prototipini beğeniye sundu.

Overstock’un kripto para ve dağıtık defter platformu tZero, ilgili prototipi pazartesi günü piyasaya çıkardı ve platformun pratikte nasıl çalıştığına dair bir video yayınladı. Şirket, Mayıs ayında platformun nihai hali piyasaya sürülmeden önce prototip için halkın geri bildirimini bekliyor.

Overstock ve tZero yöneticisi Patrick Byrne, prototipin Overstock’un OSTKP adlı güvenlik blockchainin piyasaya sürülmesinin ardından çıkarılmasının da “kullanıcılara niyetlerinin kapsamı” hakkında fikir verebileceğini söyledi. OSTKP’nin de tZero platformuna dayandığı belirtiliyor.

tZero başkanı Joe Cammarata’nın söylediğine göre ise bağlı şirket hala nihai platformu piyasaya sürmeden önce federal düzenleyicilerin güvenlik tokenlarına dair bir fikir sunmasını bekliyor. Başkan açıklamalarında yeni platformun tarih yazacağını da söylüyor ve ekliyor:

Umuyoruz ki bu yazılım, güvenlik tokenı ticareti yapmak üzere, geliştirilen düzenlemelere de bağlı olarak,  Mayıs’ta hazır olacak. Bu prototipi en iyi hale getirmek üzere sıkı çalışıyor ve kullanıcıların geri bildirimlerini sabırsızlıkla bekliyoruz.

Overstock 250 milyon dolarlık ICO ile kaynaklarını arttırmaya devam ederken, tZero da pazartesi günkü açıklamalarında  “Varlıklar İçin Basit Anlaşmalar” (SAFE) satışının 14 Mayıs 2018’e kadar devam edeceğini söylemişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment