Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ekip Altcoin Yükselişinin Önüne Geçti: Binance’de 6,5 Milyon Dolarlık Satış!

Ethereum (ETH) tabanlı kripto para projesi Storj’un (STORJ) ekibi bir hafta içinde ikinci kez kripto para borsasına varlık transferi yaptı.

Başta Bitcoin (BTC) olmak üzere tüm kripto para piyasasının genelinde bir yükseliş atmosferi devam ederken STORJ ekibi tekrardan harekete geçti. On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan verilere göre STORJ ekinine ait bir cüzdan 10-11 Kasım günü parçalar halinde kripto para borsası Binance’e 6,5 milyon dolar değerinde 8,3 milyon STORJ gönderdi.

Ekip kısa süre önce yaptığı benzer bir transferde sadece 1,5 milyon dolar değerinde STORJ’u Binance’e aktarmıştı. STORJ son 1 haftalık süreçte %100’den fazla yükseldi.

Piyasa uzmanları yapılan bu transfer işleminin satış öncesi hazırlık işlemi olabileceğini söyledi. Ekibin bu işleminin ardından STOJ fiyatı 10-11 Kasım’dan bu güne kadar ufak bir düzeltme yaşayarak %10 kadar düştü.

CoinGecko verilerine göre transfer işlemi sırasında ortalama 0,80 dolar olan STORJ, 11 Kasım günü 0,72 dolar seviyesini gördü. STORJ yazım esnasında 0,77 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!