Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Electrum Cüzdanına Lightning Network Desteği Geliyor

Kripto para cüzdanlarından Electrum, Bitcoin kullanıcılarını memnun edecek yeni bir duyuru yaptı.

Electrum’un kurucusu Thomas Voegtlin kısa süre önce Ukrayna’nın Odessa kentinde düzenlenen bir etkinliğe katıldı ve şirketin gelecekteki hizmetleriyle ilgili bazı açıklamalar yaptı. Kendisinin açıklamalarına göre Electrum yakın gelecekte Lightning Network’ü destekleyecek.

Kullanıcılarına 2011 yılından beri hizmet veren Electrum günümüzde en popüler kripto para cüzdanlarından biri olarak değerlendiriliyor. Electrum’a Lightning Network desteğinin gelmesiyle birlikte cüzdanın daha fazla kullanıcıya hitap etmesi bekleniyor.

Lightning Network Büyüyor

Bitcoin’deki işlem ücretlerini düşürmek ve işlem hızını artırmak için geliştirilen Lightning Network teknolojisi hızla büyümeye devam ediyor.

Pek çok Bitcoin kullanıcısı Lightning Network’ün gelişimiyle birlikte Bitcoin’in de gelişeceğini ve daha fazla insan tarafından kullanılmaya başlayacağını düşünüyor.

Bitcoin kullanıcıları Lightning Network sayesinde çok düşük bir işlem ücreti ödeyerek neredeyse anlık olarak işlem yapabiliyorlar. Ancak bu teknolojinin hala deney aşamasında olduğunu belirtmek gerekiyor.

Lightning Network’ün gelişimi henüz tamamen sona ermediği için kripto para sektöründe bu teknolojiyi destekleyen çok fazla ürün bulunmuyor. Electrum gibi büyük bir cüzdanın bu teknolojiyi desteklemesi ise Lightning Network için büyük bir gelişme olabilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment