Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ERD’nin Değeri Binance Açıklamasından Sonra 50 Kat Arttı

Binance‘in merkezsiz platformu olan Binance DEX’te listelenen Elrond Network (ERD), 50 katlık bir değer artışı yaşadı.

Kripto para sektörünün en büyük şirketlerinden biri olan Binance, Mart 2019’da merkezsiz ticaret platformu Binance DEX’i kullanıma açmıştı. Kısa süre içerisinde büyük ilgi gören bu platform, müşterilerine sunduğu ticaret paritelerinin sayısını hızla artırıyor.

Binance DEX bundan yalnızca birkaç gün önce Elrond Network’ü (ERD) platformuna ekleme kararı almıştı. ICO Drops tarafından paylaşılan gönderiye göre ERD fiyatı bu duyurunun ardından 50 katlık bir artış yaşadı.

Elrond Network Nedir?

Elrond Network, Binance DEX’ten destek almaya başladıktan sonra büyük ilgi gördü.

Ölçeklenebilir bir platform olduğu söylenen Elrond Network ile kolayca işlem yapılabiliyor. Blokt tarafından yapılan habere göre Elrond Network’ün en öne çıkan yanlarından birisi kullanıcılara çok düşük ücretler karşılığında işlem yapma imkanı tanıyor olması.

Bundan kısa bir süre önce IEO olarak karşımıza çıkan Elrond Network, Binance DEX’ten aldığı destekle birlikte kripto para topluluğunun dikkatini çekmeyi başardı.

Elrond Network, Binance DEX’ten destek almaya başladıktan sonra kısa bir süre içerisinde 50 katlık bir değer artışı yaşadı ve şu anda 0.006 dolar gibi bir fiyata sahip.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment