Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Elon Musk, Bitcoin Kullanıcılarını Sevindirip Deneysel Projeye Katılacak Mı?

Bitcoin topluluğu birkaç gündür Lightning Torch isimli bir deney ile gündeme gelmekte. Lightning Network’e hitaben ”Lightning Torch” adını alan bu deneysel hamle, kullanıcıların Bitcoin’in Lightning Network protokolünü kullanarak birbirleri arasında işlem yapmasını içeriyor. Kullanıcılar her bir işlemde kendilerine gelen miktarın üzerine çok minimal miktarlar daha ekleyerek, 19 Ocak tarihinde başlayan bu girişimi devam ettirmekte.

Twitter üzerinde ‘hodlonaut’ olarak bilinen bir kullanıcı tarafından başlatılan deney, o tarihlerden bu yana 150’nin üzerinde kişi tarafından eyleme geçirildi ve Twitter CEO’su Jack Dorsey d bunlardan birisi. Eylem 19 Ocak tarihinden beri devam ediyor olsa da, Twitter CEO’sunun bu sürece katılması kesinlikle bütün ilgiyi buraya çekmeye yetti. Bunun yanı sıra eylemin arkasındaki kullanıcının 7 Şubat tarihinde attığı bir tweet’e göre, kullanıcılar şu sıra Jack Dorsey’den sonra gözlerini Elon Musk’a dikmiş gibi duruyorlar.

Elinden meşale geçen bütün kullanıcılara seslenen hodlnaut, Elon Musk’a bu konuda tweet atılmasını talep etti ve Musk’ın bir noktada bunu yapması gerektiğini de vurguladı. Bunun yanı sıra Lightning Network kurucu ortağı ve geliştiricisi Elizabeth Stark da Elon Musk’a bu konu hakkında bir tweet attı. Musk ise basın saatine göre hala konu hakkında hiçbir açıklamada bulunmadı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment