Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Samsung ve Opera’nın Kripto Para Cüzdanları, Kripto Para Sektörü İçin Neden Önemli?

Önde gelen internet tarayıcılarından Opera, bu hafta gündeme gelen bir haberde kendi Android uygulamasından direkt olarak kripto para alınıp satılabileceğini aktarmıştı. Opera‘nın blockchain teknolojisini araştırdığını ifade ettiği 3 ay önceki açıklamasından bu yana elde edilen gelişme kesinlikle oldukça önemli.

Avrupa tabanlı bir kripto para borsası olan Safello ile ortaklık imzalayan Opera, kullanıcıların direkt olarak Opera uygulamasından da kripto para alıp satabilmesini mümkün hale getirdi. Bunun yanı sıra direkt kripto para alıp satma veya kripto para cüzdanı uygulamasına sahip olma haberleri sadece Opera’ya ait değil ve dünyanın en büyük telefon üreticilerinden Samsung’un da yeni cihazında bir donanım cüzdanı olacağı söylentileri çoktan yayıldı.

Opera ve Samsung gibi önde gelen markaların kripto para sektörü için en büyük etkisi ise, kesinlikle genel imaja ve güvenliğe olacaktır. Cryptopia gibi borsa hacklenmeleri veya QuadrigaCX gibi şaibeli olaylar, kesinlikle kripto para sektörüne olan güveni azaltıyor ve insanların aynı geleneksel bankacılık sektöründe olduğu gibi güvenilir kaynaklara olan ihtiyacı ortaya çıkıyor. Kripto para sektörünün uzun vadeli gelişimi için, gerek bireysel müşteriler gerekse de kurumsal yatırımcılar için güvenilebilecek depolama hizmetleri veya daha basit kullanım olanakları sunulması şart.

Opera ve Samsung gibi birçok insan tarafından bilinen ve tanınan markalar ise, kripto para birimlerini ana akım topluluğa yayma konusunda büyük bir role sahip ve bu gibi markaların kripto para sektörüne girmesi ile, kabul her geçen gün daha fazla artacaktır.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment