Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Elon Musk’tan Dogecoin Yorumu!

Dogecoin şüphesiz kripto para dünyasının en ‘eğlenceli’ ve eşsiz kripto para projelerinden birisi ve bu özelliklerinin yanı sıra toplam piyasa hacmine göre en büyük otuz kripto para arasında yer alması ile amacının sadece eğlence olmadığını da çoktan kanıtladı.

Jackson Palmer tarafından zamanında kripto paralar ile dalga geçmek için üretilen Dogecoin, zamanla ciddi bir yükseliş elde etse de, özellikle son 5 aydır durgunluğunu korumaktaydı. Dogecoin özellikle bu durgunluk döneminden çıkmak için yatırımcılarına kulak verdi ve resmi Twitter hesabından yayınladığı bir gönderide, projenin bir CEO’ya ihtiyaç duyduğunu açıkladı ve bununla ilgili anket yaptı.

Dogecoin’e Elon Musk Yorumu!

Anket sonuçlarında Vitalik Buterin, Charlie Lee ve Marshall Hayner gibi isimleri geçen Elon Musk,  şaşırtıcı bir şekilde ilgili gönderiye yanıt verdi ve Dogecoin’in favori kripto para birimi olabileceğini vurguladı:

”Dogecoin benim favori kripto para birimim olabilir. Bu baya havalı.”

 


Ancak ne yazık ki Dogecoin Elon Musk’un attığı tweet’ten pek etkilenmemiş olacak ki basın saatine göre sadece %3.35’lik bir yükselişe sahip. Musk’un önümüzdeki saatlerde etki yaratıp yaratmayacağını ise bekleyerek göreceğiz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment