Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Elon Musk Elindeki Bitcoin Miktarını Açıkladı

Elon Musk geçtiğimiz gece Twitter hesabından ne kadar Bitcoin’i olduğunu açıkladı.

Harry Potter serisinin yazarı J.K Rowling dün gece Twitter hesabından bir gönderi paylaştı ve “Bitcoin hakkında bilgi almak istediğini” açıkladı. Bunun üstüne kripto para camiası Rowling’e Bitcoin’in ne olduğunu, nasıl çalıştığını, nasıl kullanıldığını anlatabilmek için adeta seferber oldu.

Sadece birkaç dakika içerisinde bilgi bombardımanına tutulan Rowling, söylenen şeylerin çoğunu anlamadığını söyleyerek Bitcoin’in ne kadar karmaşık bir sistem olduğuna dikkat çekti. Elon Musk ise Rowling’in bu yorumuna yanıt verdi ve Bitcoin’i anlamanın, merkez bankalarının para basma politikalarını anlamaktan daha kolay olduğunu söyledi.

Binance CEO’su Changpeng Zhao da Elon Musk’ın bu yorumuna yanıt vererek Musk’ın Bitcoin’i gerçekten “anladığını” söyledi.

Ne Kadar Bitcoin’i Var?

Elon Musk bundan bir süre önce hediye olarak bir miktar Bitcoin almıştı. Bitcoin ile ilgili yaptığı yorumlarda elinde ne kadar BTC olduğunu da açıklayan Musk; şu anda hala 0.25 BTC’sinin olduğunu söyledi.

Güncel kur üstünden (1 BTC= 9 bin 447$) hesaplayacak olursak bu kabaca 2 bin 360 dolara denk geliyor. Musk HODL yaparsa elindeki bu 0.25 BTC’nin değeri zamanla artabilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment