Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Elon Musk OKX’i Takibe Aldı: Borsanın Yerel Token’ı Harekete Geçti

Twitter CEO’su milyarder Elon Musk’ın kripto para borsası OKX’i takip etmesiyle birlikte borsanın yerel token’ı OKB’de hareketlilik yaşandı.

Elon Musk’ın Twitter üzerinden aniden kripto para borsası OKX’i takibe almasının ardından borsanın yerel token’ında hareketlilik gözlemlendi.

Resim

Satın aldığı Twitter’ın hissedarlarından olan ve yakın ilişkileri olduğu bilinen Binance’i bile takip etmeyen Elon Musk’ın, OKX’i takibe alması aynı zamanda birçok spekülasyona yol açtı. Farklı alanlardaki yatırımlarıyla tanınan dünyanın en zengin insanı Musk’ın, OKX’i satın almayı düşündüğü iddiaları ortaya atıldı.

Yaptığı paylaşımlarla kripto para piyasasında adından sıkça söz ettiren ünlü CEO, daha öncelerde Bitcoin (BTC), Dogecoin (DOGE) ve Shiba Inu’nun (SHIB) yükselişlerine ve düşüşlerine etki etmişti.

Musk’ın borsayı takip ettiğini fark eden yatırımcılar OKX’in yerel token’ına yöneldi. Hacminden ani artış yaşanan kripto para biriminin fiyatı çok kısa bir sürede %7,5 yükseldi ancak hemen ardından ilk seviyelerine kadar düşüş yaşadı.

Elon Musk’ın OKX’i takip ettiği esnada 22,8 dolar seviyelerinden işlem gören OKB, 24,8 dolar seviyelerine ulaşmasının ardından yazının kaleme alındığı sırada 23,7 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!