Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Elon Musk Twitter Profiline Dogecoin Simgesi Ekledi, Fiyat Yükselişe Geçti!

Kısa süre önce Twitter’ın logosunu kendi şirketi X’in logosuyla değiştireceğini açıklayan milyarder Elon Musk şimdi de Dogecoin (DOGE) hamlesiyle dikkat çekti.

Elon Musk Dogecoin fiyatını hareketlendirmeye devam ediyor. Kısa süre önce Twitter’ın kuş logosundan kurtulacağını ve yerine kendi şirketi X’in logosunu koyacağını belirten Musk, Twitter’daki konum kısmına X ile Dogecoin’in sembolünü birleştirerek “XD” yazdı. Musk’ın bu hamlesiyle birlikte DOGE fiyatı kısa sürede %10’a yakın yükseldi.

Musk’ın son günlerdeki gözdesi X, başlangıç noktası PayPal’a kadar uzanan geniş çaplı bir projeyi temsil ediyor. Son olarak yapay zeka şirketine de x.AI adını veren Musk, adeta gördüğü her yere X logosunu entegre ediyor.

Geçtiğimiz dönemde Twitter’ı almasıyla birlikte Dogecoin topluluğunu heyecanlandırmayı başaran milyarder şimdi de aynı etkileşimi X ile sürdürmeye devam ediyor.

Musk’ın X ile DOGE arasında resmi bir entegrasyon yapıp yapmayacağı ise halen daha belirsizini koruyor. Öte yandan Musk’ın Twitter logosunu X ile değiştireceğine dair açıklaması benzer isimlerdeki tokenlarda dudak uçuklatan yükselişleri tetiklemişti.

CoinGecko verilerine göre haber akışının etkisiyle kısa sürede %10 yükselerek 0,0706 dolar seviyesinden 0,0777 dolara fırladı. DOGE yazım esnasında 0,0716 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!