Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Elon Musk Yakın Markaja Almıştı! Wall Street Memes Duyurdu: Son Saatler

Kripto projelerine olan ilgisiyle bilinen ünlü milyarder Elon Musk’ın yakın markaja aldığı Wall Street Memes, borsa listelemeleri sonrasında yatırımcılardan ilgi görüyor.

Erken yatırım imkanı sunan ön satışta 25 milyon dolardan fazla fon toplayan proje, önde gelen kripto para borsalarında listelendikten sonra da çarpıcı performansını sürdürmeye devam ediyor.

Viral meme’ler yaratarak yatırımcılarının para kazanmasını hedefleyen proje, son duyurusu olan kripto geri alımlar ile dikkat çekiyor. Wall Street Memes token satın alma ekibinin yaptığı açıklamaya göre WSM token geri alımlarının (buyback) bu yazı yazıldığı saat itibarıyla 3 gün içerisinde tamamlanacağı ifade ediliyor.

Wall Street Memes Ekibinden Geri Alım Duyurusu Heyecan Yarattı

Buyback yani Türkçe karşılığı ile geri alım, genellikle geleneksel finans piyasalarında kullanılan bir terim. Bu mekanizmada şirketler, kendi hisselerini geri alarak şirketin dolaşımdaki hisse arzını azaltıyor. Arzın azalması neticesinde hissenin değerinin artması amaçlanıyor ve bu sayede şirketler finansal varlığın dolaşımdaki arzını kontrol etme imkanı buluyor.

Wall Street Memes ekibinin duyurduğu gibi kripto dünyasında ise buyback yani geri alımlar, bir kripto paranın değerinin düşmesini önlemek amacıyla kullanılıyor. İlgili kripto coin, geliştirici ekip tarafından satın alınıyor ve hem değer kaybı önleniyor hem de yatırımcıların maliyetinin düşürülmesi hedefleniyor.

Geleneksel sistemdeki gibi kripto para piyasasındaki geri alımlarında da buyback yönteminin, dolaşımdaki token arzını azaltması ve kripto paranın değerini artırması söz konusu oluyor.

Wall Street Memes projesinin X (Twitter) hesabından yapılan açıklamaya göre WSM token için bir geri alım planlanıyor. 8 Ekim tarihinde yapılan paylaşımda WSM token buyback için son 3 gün kaldığı bilgisi göze çarpıyor.

Yatırımcılar, geri alım öncesinde Wall Street Memes token satın alarak geri alım sonrasında yaşanması muhtemel fiyat hareketliliğinden faydalanma imkanı buluyor. 

Proje ekibi tam 1 milyon dolar değerinde Wall Street Memes token geri alımı yapmayı amaçlıyor. Paylaşılan takvime göre WSM token geri alım işlemlerinin 11 Ekim TSİ 21.00’de tamamlanması planlanıyor.

Wall Street Memes Hangi Borsalarda Listeleniyor?

Topluluk odaklı Wall Street Memes projesinin native tokeni olan WSM token, önde gelen kripto para borsalarında listeleniyor. İlk olarak OKX borsasında 0,020 dolardan listelenen ve kısa sürede yüzde 0,075’e ulaşarak yüzde 300’den fazla yükseliş kaydeden WSM token, Gate.io, MEXC, LBank ve UniSwap gibi önde gelen borsalarda yatırımcılarla buluşuyor.

Kripto topluluğu, geri alım öncesinde çok sayıda önde gelen borsadan birini seçerek Wall Street Memes token satın alma imkanı buluyor. CoinMarketCap verilerine göre Wall Street Memes token, bu yazı yazıldığı saat itibarıyla 0,04291 dolardan işlem görüyor.

Geri alım ile dolaşımdaki token arzının azalması sonrasında WSM tokenin performansının ne yönde seyredeceği, kripto topluluğu arasında büyük heyecan uyandırıyor.

Topluluk Odaklı Wall Street Memes Neyi Hedefliyor?

Ünlü milyarder Elon Musk’ın Wall Street Memes projesinin paylaşımlarıyla etkileşime geçmesi, kripto topluluğunun WSM tokeni yakın takibe almasına yol açıyor. Musk’ın etkisiyle kısa sürede 25 milyon dolardan fazla fon toplamayı başaran proje, arkasındaki güçlü topluluk ile de dikkat çekiyor.

Proje ekibi, Wall Street Memes token satın alan kripto meraklılarının viral meme’ler yaratarak popüler olmasını ve bu sayede para kazanmasını hedefliyor. Sosyal medya kanallarında 1 milyondan fazla takipçisi bulunan Wall Street Memes projesi, kripto dünyasını temellerinden sarsmak istiyor.

2021 tarihli GameStop olayını kendine başlangıç noktası kabul eden proje, WSM tokenin bu hareketin tokenize hali olduğunu vurguluyor. GameStop olayında küçük yatırımcıların Wall Street devine kafa tutması gibi Wall Street Memes projesi de geleneksel finans ortamına meydan okuyor.

Projenin teknik analiz dokümanında, “Misyonumuz günlük yatırımcıyı güçlendirerek geleneksel finans ortamını bozmak. Meme’lerin, birleştirmek, ilham vermek ve statükoya meydan okumak için olağanüstü bir güce sahip olduğuna inanıyoruz.” ifadeleri yer alıyor.

Arkasındaki topluluktan güç alan ve aldığı güç sayesinde elde ettiği başarıyı topluluğuyla paylaşmak isteyen WSM ekibi, kitlelerin gücü, mizah ve viral meme’ler ile finans endüstrisini yeniden şekillendirebileceğini düşünüyor.

Wall Street Memes Token Staking Mekanizması İlgi Görüyor

Topluluk odaklı kripto projesi Wall Street Memes token, devreye aldığı staking mekanizması ile de dikkat çekiyor.

Proje ekibi topluluğun kazancının yalnızca WSM tokenin borsa performansına endeksli olmasını istemiyor. Staking özelliği ile tokenlerini kilitleyen yatırımcılar, token getirisinin yanı sıra pasif gelir elde etme imkanı da buluyor.

Şu ana kadar stake edilen Wall Street Memes tokenlerin 500 milyon adede yaklaştığı görülüyor. Yatırımcılar WSM tokenlerini stake ettiğinde, stake havuzundaki payına ve yıllık getiri yüzdesine göre ödül kazanma şansı buluyor.

Proje sayfasında yer alan mevcut bilgiye göre yıllık getiri yüzdesinin yüzde 43 civarında olduğu görülüyor. WSM token geri alımlarının bu yüzdeyi etkileyerek ödül oranını artırıp artırmayacağı da merak ediliyor.

Sorumluluk reddi:
Koin Bülteni, yukarıda bahsi geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir. Koin Bülteni, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını yapmalarını önermektedir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!