Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Elon Musk Yeni Bir Bitcoin (BTC) ve Dogecoin (DOGE) Açıklaması İle Gündemde

Serveti hiç durmadan artan ünlü girişimci ve milyarder Elon Musk, artık dünyanın en zengin insanı konumunda. Dünyanın en zengin insanının Bitcoin (BTC) hakkında yaptığı her açıklama ise tahmin edileceği gibi gündem oluyor. Musk, ünlü yazar Ben Mezrich’e verdiği bir yanıtta yine BTC ile ilgili kısa bir açıklamada bulundu ve ilgiyi BTC’nin üzerine çekti.

Elon Musk, Bitcoin ödemelerini kabul edecek 

Ünlü yazar bugün yayınladığı bir gönderide “bir daha asla Bitcoin ile ödeme almayı reddetmeyeceğim” ifadesini kullandı. Mezrich’in Bitcoin fiyatı 41.000 dolar üzerine çıktıktan sonra yaptığı bu açıklamasına SpaceX ve Tesla CEO’su Musk yanıt verdi.

Elon Musk, “ben de” ifadesini kullanarak Bitcoin ile ödeme alabileceğini ima etti.

Musk’ın DOGE itirafı şaşırttı 

Bitcoin fiyatının rekor üzerine rekor kırması ve kripto para piyasasının toplam değerini 1 trilyon doların üzerine taşıması sonrasında gelen bu yanıt şaşırtıcı olmadı. Asıl şaşırtıcı olan ise ünlü CEO’nun çok defa tek bir tweet atarak rekor kırmasını sağladığı Dogecoin (DOGE) hakkında yaptığı yorum oldu.

Daha önce Twitter profiline “Dogecoin CEO’su” ifadesini bile eklediği bilinen Musk, Dogecoin yatırımı olup olmadığına olumsuz yanıt verdi. Musk, DOGE yatırımı olmadığını belirtse de “belki bir gün” ile topluluğa umut verdi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!