Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Elon Musk’dan Dogecoin ve Kripto Paralar Hakkında Açıklama

Tesla CEO’su milyarder Elon Musk, Katar Ekonomik Forumu’nda, enflasyon ve kripto paralar hakkında açıklamalarda bulundu.

Dünyanın en zengin insanı olan Elon Musk, bugün Katar Ekonomik Forumu’nda, “İnsanlara kriptoya yatırım yapmasını asla söylemedim. Tesla, SpaceX ve ben toplam nakit varlıklarımızın küçük bir yüzdesiyle Bitcoin aldık.” dedi.

Musk, 19 Haziran Pazar günü ise yaptığı paylaşımla DOGE’yi desteklemeye devam edeceğini söylemişti. CEO, Katar’daki konuşmasında bu desteğini yineledi.

Ayrıca resesyon ve Donald Trump hakkında da açıklamalarda bulunan CEO, artık resesyonun önlenemeyeceğini söyledi.  Başkanlık seçimlerinde kime oy vereceği sorusuna ise henüz karar vermediğini açıkladı.

Tesla’nın çalışan sayısı olarak çok hızlı büyüdüğünü belirten Musk, ancak 3 ay içerisinde %10’luk bir küçülmeye gideceğini tekrarladı.

Twitter’ı satın almayı hedefleyen Musk’ın, 44 milyar dolarlık teklifi Twitter yönetim kurulu tarafından onaylandığı belirtiliyor.

Geçtiğimiz hafta “Dogecoin Kripto Piramit Şeması” tarafından dolandırıldığını iddia eden ABD vatandaşı Keith Johnson ve bir grup davalı Dogecoin’in fiyatını yükseltmek için yasadışı bir şantaj girişimi oluşturduklarını iddia ederek Musk ve şirketlerine dava açmıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!