Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Elon Musk’ın Ardından Changpeng Zhao da Bot Hesaplardan Şikayetçi

Tesla’nın CEO’su Elon Musk’ın ardından dünyanın en yüksek hacimli kripto para borsası Binance’in CEO’su Changpeng Zhao’da Twitter botlarına tepki gösterdi.

Geçtiğimiz günlerde Twitter’da dolaşan bot hesaplara karşı isyan eden Tesla CEO’su Elon Musk’ın ardından Changpeng Zhao’da bot hesaplara karşı şikayetlerini dile getirdi. CEO 8 Eylül tarihinde resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, dijital varlıklara yönelik bir haber sitesinin gönderisinin altına yorum yapmış olan bot hesapların kayda alındığı bir video paylaşarak şu ifadelerde bulundu:

Twitter’ın yapılacaklar listesinde neler var bilmiyorum ancak Elon ile olan davalarını göz önünde bulundurunca bot sorununun yüksek öncelikli olması gerektiğini varsayıyorum. Onlar her yerdeler…

Elon Musk, Haziran ayında Twitter yönetim kurulu ile sosyal paylaşım sitesini 44 milyar dolara alma konusunda anlaşmıştı. Daha sonrasında ünlü CEO, Twitter’ın bot hesaplar konusunda yeterince şeffaf davranmadığını öne sürerek satın alma teklifini geri çekmişti. Bunun üzerine Twitter ve Musk arasında hala devam eden bir hukuki süreç başladı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!