Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Elon Musk’ın Favori Coin’i Meme Coin Çılgınlığını Yeniden Başlattı! Kripto Dünyasında Gözler 27 Eylül’de

Kripto paralar etrafındaki heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Bu kez kullanıcıların dijital varlıklara yatırım yapma konusundaki ilgisini canlı tutmayı başaran Elon Musk ise başrolde.

Yeni bir ilgi artışıyla, meme coin’ler tekrar gündemdeki yerini aldı. İlk başta şaka amaçlı ortaya çıkan bu coin’ler yatırımcılara ve meraklılara değişken kripto piyasasında başka bir roller-coaster yolculuğu sağlıyor.

Bu sefer 27 Eylül meme coin’ler için takvimlere eklenmesi gereken bir gün olarak not ediliyor.

Meme coin sektöründe başarılı ön satışıyla adından söz ettiren Wall Street Memes (WSM), büyük borsalarda listelenmeye hazırlanıyor.

Önde gelen borsalarda listelenmek genellikle önemli fiyat hareketleri için bir katalizör. Özellikle Elon Musk’ın ekiple girdiği etkileşimler, Wall Street Memes hakkında beklenti yaratıyor.

Borsa listelemelerine bir hafta kadar bir süre kalmışken Wall Street Memes token satın almak isteyen, bunun için araştırmalar yapan yatırımcılar için WSM’yi inceledik.

2023’ün En Dikkat Çeken Ön Satışı: Wall Street Memes

Wall Street Memes (WSM), 2023’ün en çok konuşulan yeni meme coin lansmanlarından biri haline geldi. Sadece üç ay içinde ön satışıyla 25 milyon dolar fon toplamayı başardı.

Wall Street Memes ön satışının yakında sona ermesiyle birlikte, yatırımcılar tokenleri güvence altına almak için acele ediyor. Listeleme için heyecan ise günbegün artıyor.

Topluluk İlgisi Önem Arz Ediyor

Bu projenin popülerlik kazanmasının nedeni, güçlü temelleri ve meme coin potansiyeli. Yani, Wall Street Memes’i diğer birçok meme coin projesinden ayıran şey, benzersiz kökeni.

İlk olarak 2019 yılında popüler Wall Street Bets’in bir uzantısı olarak başlatılan proje, kripto ve finans piyasaları hakkında esprili meme’ler ve içerikler sağlamıştı. Zaman içinde, çeşitli sosyal medya platformlarında bir milyondan fazla takipçi toplamayı da başarmıştı.

2021 yılında proje, Ethereum üzerinde Wall Street Bulls NFT koleksiyonunu yayınlayarak Web3 alanına giriş yaptı ve 2,5 milyon dolarlık koleksiyonu yalnızca 30 dakika içinde sattı. Bu başarının ardından, bir Bitcoin Ordinals koleksiyonu tanıttılar ve mayıs ayında WSM tokenini büyük bir topluluk heyecanıyla piyasaya sürdüler.

Elon Musk’ın Yeni Gözde Meme Coin’i

Özellikle, Tesla ve X’in (eski adıyla Twitter) milyarder CEO’su Elon Musk bile birkaç kez ekibin X hesabıyla etkileşime girerek kripto topluluğundaki görünürlüğünü daha da artırdı.

Meme coin yatırımcıları ve meraklıları da Musk’ın bu sektördeki etkisine dayanıp Wall Street Memes token satın alarak büyük katılım sağladı.

WSM token ön satışı bir haftadan kısa bir süre içinde, 25 Eylül Pazartesi günü  TSİ 21.00’de sona erecek. Bu da potansiyel yatırımcılara, beklenen yüksek etkili ilk borsa arzından (IEO) önce Wall Street Memes token satın almak için sınırlı bir fırsat bırakıyor.

Şu anki fiyatı 0,0337 dolar olan kripto paranın 27 Eylül’de birkaç önde gelen borsada listelenmesi planlanıyor. Ancak belirli borsalar açıklanmadı. Aktarılana göre, Türk kullanıcıların da yoğun olarak işlem yaptığı ve dünyaca tanınan borsalarda listeleneceği söyleniyor.

Stake Etme Özelliği ve İstikrar

Sınırlı faydaya sahip birçok meme coin’in aksine Wall Street Memes, önemli bir özellik olarak stake etme imkânı sunuyor. Bu yaklaşım, token stake etmenin teşvik edilmesini vurgulayarak projenin istikrara olan bağlılığının altını çiziyor.

Bu mekanizma, ani satışları caydırarak potansiyel piyasa çöküşlerini azaltmaya yardımcı oluyor. Dolaşımdaki arzın önemli bir bölümünü oluşturan stake edilmiş tokenlerin hızla birikmesi, topluluğun bu teşvik odaklı mekanizmaya olan hevesini canlı bir şekilde gösteriyor.

En son stake güncellemesinde, toplam stake edilen WSM miktarı 351 milyonu aşarak tahmini yüzde 57’lik bir APY sunarken, proje blok başına 75 ödül sağlıyor.

Bu yüksek katılım düzeyi, proje lansmanları sırasında sıklıkla gözlemlenen aşırı piyasa dalgalanmalarını potansiyel olarak hafifleterek gelişmiş istikrar ve esneklik için temel oluşturuyor.

Kararlı bir geliştirme yaklaşımı ve 2024 boğa piyasası beklentisiyle Wall Street Memes, ilk aşamalarının ötesinde uzun vadeli potansiyeli sergiliyor.

Tokenomik açıdan ise tokenlerin yüzde 20’si merkeziyetsiz ve merkezi borsa likiditesi için, yüzde 50’si pazarlama için ve yüzde 30’u topluluk ödülleri için eşit olarak bölündü.

Pazarlama için ayrılan tokenlerin bu kadar önemli bir kısmı, bu projenin büyüki hırsını doğruluyor.

Wall Street Memes’ten 50 Bin Dolarlık Ödül

WSM, aynı zamanda büyüyen topluluğunu 50 bin dolar kazanma şansı ile ödüllendiriyor.

Wall Street Memes token satın aldıktan sonra, beş şanslı kişinin 50 bin dolarlık airdrop’tan yararlanabileceği yarışma dikkat çekiyor.

WSM Satın Alma Seçenekleri

WSM, ETH, BNB veya USDT (ERC-20 veya BEP-20) kullanılarak Ethereum blok zincirinde ve BNB Akıllı Zincirinde satın alınabiliyor. Satın alma kredi kartı ya da banka kartı ile yapılabiliyor.

Geniş topluluğu ve etkileyici satış öncesi performansıyla Wall Street Memes, potansiyelli kripto paralardan biri olarak öne çıkıyor.

Sorumluluk reddi:
Koin Bülteni, yukarıda bahsi geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir. Koin Bülteni, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını yapmalarını önermektedir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!