Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Milyoner Yine Bitcoin Dedi: Fiyat Önemsiz, Yarın Değil Bugün Alın!

Zengin Baba Yoksul Baba kitabının yazarı ünlü milyoner Robert Kiyosaki yatırımcıları, fiyatı hakkında düşünmek yerine bir an önce Bitcoin (BTC) almaları konusunda uyardı.

Robert Kiyosaki 19 Eylül tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı gönderide, yatırımcılara Bitcoin, altın, gümüş ve bakır gibi değer saklama araçlarına yönelmeleri konusunda uyardı bulundu.

Kiyosaki insanların sürekli kendisine Bitcon, altın veya gümüşün fiyatının gelecekte ne olacağına dair sorular sorduğunu ancak bu soruları sormak yerine çok geç olmadan önce ilgili varlıkları biriktirmeleri gerektiğini belirtti:

Bana sürekli 2025’te altın, gümüş veya Bitcoin’in ne fiyatı ne olacak diye soruluyor. Bu çok aptalca bir soru. Daha önemlisi soru bugün kaç tane altın, gümüş veya Bitcoin’iniz var? Altın, gümüş, Bitcoin bugün pazarlığa konu ancak yarın olmayacak.

Ünlü milyonerin uyarısı, geçmişte yaptığı paylaşımlara benzer nitelikteydi. ABD ekonomisinin çöktüğünü bir kez daha yineleyen Kiyosaki, ülke ekonomisine bağlı olan hisse senetleri, tahviller ve gayrimenkul gibi yatırım araçlarının da değer kaybedeceğini iddia etti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!