Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Elon Musk’ın Şirketinin Ürettiği Alev Makinesi Artık Bitcoin ile Satın Alınabiliyor

Özellikle konu Elon Musk olduğunda, insanın her an her şeye hazır olması gerekiyor. Musk geçtiğimiz ay içerisinde attığı tweetler ve yaptığı hamleler ile çok fazla eleştiri almış olsa da, hala yaptığı hamleler ile bir çok topluluk üyesinden övgü almakta. Musk’ın Tesla dışındaki şirketlerinden olan ve yaklaşık bir kaç ay önce isim değişikliğine giden The Boring Company (Sıkıcı Şirket), temel olarak 2016 yılında Musk tarafından alt yapı ve tünel inşaat amaçlı kurulan bir platformdur.

Şirketin bir ilginç yönü ise, alev makinesi üretiyor olmaları. The Boring Flamethrower isimli makine, olası bir zombi kıyametine karşı hazırlanmış gibi gözükse de, çeşitli efekt sahnelerinde kullanılıyor ve elde edilen miktarın çoğu da insanı yardım derneklerine bağışlanıyor. Musk toplamda 20.000 adet Alev Makinesi satma sözü vermişti ve yeni elde edilen bir gelişmeye göre satış birazcık daha hızlı bir hal alabilir.

Söz konusu cihazın resmi internet sayfasındaki satışı ise 500 dolar civarında.

Sitenin alt kısmında yer alan ödeme yöntemleri bölümünde ise, lider kripto para birimi Bitcoin ile birlikte Bitcoin Cash, Ethereum ve Litecoin’i de görmek mümkün.

The Boring Company yetkililerinden Steven Davis kripto para birimleri ile ödeme yapılabilmesi hakkında şunları ifade etti:

”Bitcoin gibi bir şey daha önceden mevcut değildi, peki buna nasıl değer biçeceğiz? Piyasa şu an buna karar vermeye çalışıyor.”

Tabii ki site üzerinden kripto para ile ödeme yapmak için bir cüzdana ihtiyacınız var.

 

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment