Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Elon Musk’tan Jack Dorsey’in Coinbase Paylaşımına Yanıt: Kazanmak İçin Dogecoin!

Twitter kurucusu Jack Dorsey kısa süre önce yaptığı paylaşımda Bitcoin (BTC) desteğini vurgularken Elon Musk’ın Dogecoin (DOGE) yanıtı ilgi topladı.

SEC’nin Coinbase’e dava açtığını duyurmasının ardından kripto para piyasasının önemli aktörleri Twitter kurucusu Jack Dorsey’in paylaşımı ve ünlü milyarder Elon Musk’ın cevabı dikkat çekti.

Jack Dorsey, Coinbase CEO’su Brian Armstrong‘un Bitcoin hakkındaki açıklamasının yer aldığı bir gönderiyi alıntılayarak “%100paylaşımı yaptı. Armstrong’un eski gönderisinde, Ripple (XRP) ve Stellar (XLM) dikkat dağıtıcı kripto paralar olarak nitelendirilirken Bitcoin’e daha fazla ilgi ve alaka gösterilmesi gerektiği yazıyordu.

Jack Dorsey’in Bitcoin’e olan odağın artırılmasına yönelik onaylayıcı gönderisinin altına ise Musk’ın yanıtı gecikmedi. Musk verdiği cevapta “Kazanmak için Dogecoin!” (Doge ftw) ifadelerini kullanarak topluluğun dikkatini çekmeyi başardı.

Dorsey Ethereum’un menkul kıymet olduğunu düşünüyor

Jack Dorsey yakın tarihli başka bir paylaşımında ise bir takipçisinin sorusunu yanıtladı. Takipçisinin “Ethereum bir menkul kıymet mi?” sorusuna açık ve net bir şekilde “Evetyanıtını veren Dorsey adeta SEC’in açtığı davalarda haklı olduğunu ima etti.

Dorsey bu açıklamalarında Bitcoin’in odaklanılması gereken tek kripto para olduğunu bir kere daha gündeme getirirken diğer kripto paraların akıbeti hakkındaki iddiaları alevlendirmiş oldu. Sektörün öne çıkan aktörlerinin bu tür görüşleri kamuoyuna perspektif sağlamak için önem taşıyabiliyor.

Dorsey ve Musk ikilisinin geçtiğimiz günlerde yaptığı diğer paylaşımlar da gündem yaratarak kripto para topluluğu arasındaki spekülasyonları tetiklemişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!