Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Elon Musk’tan Yeni Dogecoin Açıklaması: Sadece DOGE ile Alınabilecek

Tesla’nın ünlü CEO’su Elon Musk, elektrikli pick-up Cybertruck’tan ilham alınarak tasarlanan Cyberwhistle’ın yalnızca Dogecoin (DOGE) ile alınabileceğini duyurdu.

Son dönemlerde kripto para piyasalarına olan etkileri ve yatırımları ile sık sık gündeme gelen Elon Musk, 14 Eylül tarihinde sosyal medya hesabı üzerinde yaptığı paylaşımda “Islık Çalın” yazarak şirketin yeni çıkardığı düdüğün piyasaya sürüldüğünü duyurdu. Şirketin online mağazasında satışa sunulan düdük, elektrikli pick-up Cybertruck’a benzerliği ve fiyatı ile dikkat çekti.

Oyuncak bir Cybertruck’a benzeyen düdük 1000 Dogecoin’den satışa sunuldu. Elon Musk bu durumu “Islık Çalın” paylaşımını alıntılayarak yaptığı “Ancak Doge ile ödemelisiniz” tweeti ile açıklığa kavuşturdu. Ayrıca Musk, ekiplerinin düdüğün sesinin daha yüksek çıkması için çalışmalara devam ettiğini belirtti. Düdüğün şu anki piyasa fiyatı 1.110 Türk Lirası ancak stoklar tükenmiş görünüyor.

Geçtiğimiz çeyrekte Musk, Tesla’nın rezervlerinde bulunan Bitcoin’leri (BTC) likidite ihtiyacı nedeniyle bilançodan çıkarmış ancak Dogecoinleri satmamıştı.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!