Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Paris Binance Blockchain Haftası Başladı: CEO CZ’den Önemli Açıklamalar

Popüler kripto para borsası Binance’in CEO’su CZ, Paris Binance Blockchain Haftasında önemli açıklamalarda bulundu.

Bugün itibarıyla başlayan Paris Binance Blockchain Haftasında konuşan CEO Changpeng Zhao, onay aşamasına yakın olan Avrupa Birliği Kripto Varlık Piyasaları (MiCA) hakkında açıklamalarda bulundu. Söz konusu yasanın dünya için bir standart emsalinde olduğuna değinen ve bu duruma olumlu yaklaşan CZ, yasayı desteklediğini belirtti.

MiCA’in kripto para borsalarına kolaylık sağlayacağını ve tek bir lisans ile tüm Avrupa bölgesinde faaliyet gösterilebileceğinin altını çizen CZ, bir noktada yasaya itirazda bulundu. İtirazının gerekçesinde, yasada yer alması muhtemel stablecoin kısıtlamalarının biraz sert olduğunu ifade eden CZ, kanun düzenleyicilerden daha yapıcı bir hamle bekliyor.

Web3 ve merkeziyetsiz teknolojilerin geleceği temasıyla devam eden etkinlik Binance Live üzerinden canlı olarak izlenebilir. Şimdiye kadar yoğun ilgiyle karşılanan etkinlik 16 Eylül’e kadar sürecek. Etkinlikte 60 dan fazla dünya çapında öncü konuşmacı yer alıyor. Bunun yanı sıra, 15 den fazla yaratıcı panelin yapılacağı ve etkinlik boyunca 6 dan fazla kritik noktanın üzerinde durulacağı etkinlik takviminde sunulan detaylar arasında yer alıyor.

Binance’de %20 indirimli işlem yapmak için buradan üye olabilirsiniz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!