Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Elrond Gold Beş Yeni Para Birimini Destekliyor

Elrond Gold, e-Money ile yapılan iş birliği ile birlikte ağına EUR, CHF, SEK, NOK ve DKK stablecoinlerini ekliyor. Böylece Elrond Gold’un Avrupa’daki ortaklarıyla daha hızlı entegrasyon sağlaması bekleniyor.

e-Money’nin euro, İsviçre frangı (CHF), İsveç kronu (SEK), Norveç kronu (NOK) ve Danimarka kronu (DKK) tabanlı stablecoinleri, Elrond Gold ağında ESDT tokenları olarak dolaşıma katılacak. Yeni tokenlar, Elrond ağındaki ödemelerde ve DeFi entegrasyonlarında kullanılacak. Tokenların 2021’in ilk yarısında Elrond mainnet’inde kullanılmaya başlanacağı söyleniyor.

Neden stablecoin ekleniyor?

Elrond Gold, kripto para piyasasında görülen volatilitenin kullanıcıları stablecoin kullanmaya yönelttiğini ifade ediyor. Genel olarak tercih edilen stableceoinlerin ABD doları tabanlı olduğu ve ABD dışında bulunan kullanıcıların bu coinleri dönüştürürken sorun yaşayabildiği belirtiliyor. Elrond Gold, bu nedenle kullanıcıların blockchain teknolojisinin avantajlardan faydalanabilmeleri için Avrupa’ya açılmanın faydalı olacağına inanıyor.

Yeni ortaklık Elrond Gold’a ne sağlayabilir?

Cosmos ağında faaliyet gösteren e-Money’de bulunan stablecoinler, faiz sistemiyle çalışır. Böylece token sahipleri faiz getirilerinden yararlanabilir. e-Money CEO’su Martin Dyring-Andersen, Elrond ile gerçekleşen ortaklıkla birlikte Avrupa’da daha fazla kişiye ulaşmayı hedeflediklerini söyledi.

e-Money’nin Elrond Gold’un yanı sıra; Cosmos Hub, Ethereum ve Avalanche ile 2021’in ilk yarısında entegrasyon sağlaması bekleniyor. Düşük ücretli ve şeffaf bir finansal hizmet vermeyi amaçlayan e-Money, avantajlarıyla Elrond Gold ağına gelecekte fayda sunabilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!