Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Flare Networks Stellar (XLM) ile Buluşuyor

Flare Networks, Stellar’ın kendi kripto parası olan XLM’i Flare kullanıcılarıyla buluşturacak. XLM, F-asset teknolojisiyle Flare dünyasında yer edinmeye başlayacak.

Ripple (XRP) için airdrop düzenleyen Flare Networks, Stellar ağını kendi ekosistemiyle buluşturacağını açıkladı. Stellar’ın kendi coini olan XLM bu gelişme sonucunda, ‘ölçeklenebilir’ akıllı sözleşmelerde kullanılabilecek. Kullanıcılar, duyuruyu genel olarak olumlu karşıladı.

XLM, Flare ekosistemine F-asset olarak giriş yapacak. Flare ağının F-asset protokolü, herhangi bir kripto paranın akıllı sözleşme varlığı olmasını sağlar. Böylece kripto paralar, F-asset’e dönüşerek merkeziyetsiz ekosistemin bir parçası haline gelir. 

XLM iki kere galip geldi

Flare ekosistemine hangi kripto paranın ekleneceğine, yine Flare topluluğu karar verdi. Bunun için düzenlenen iki ankette de XLM galip geldi.

19 Ocak’ta Flare topluluğunun yaptığı ankette Bitcoin, XLM ve BCH şıkları bulunuyordu. 7 bin 29 kişinin katılığı ankette %59,3 ile XLM kazandı. Ardından Flare Networks, kullanıcıların BCH, BSV ve XLM arasında bir seçim yapmalarını istedi. 22 Ocak’ta yapılan ankete 6 bin 475 kişi katıldı ve %81,4 oranıyla XLM birinci çıktı.

flare-networks-stellar
U.today’in haberinde, Flare Networks’ün Ethereum’a rakip olabileceği belirtiliyor. Binance Smart Chain ve Ethereum arasındaki yarışla birlikte yeni bir rekabet ortamı ortaya çıkabilir.

Flare ağı genişliyor

Flare Networks, 8 Ocak’ta Litecoin (LTC) ile entegrasyon sağlanacağını duyurdu. Böylece LTC, F-asset olarak ağa eklenecek ve ağda ‘güvenle’ kullanılabilecek. Aynı zamanda Flare, Litecoin ile sınırlı kalmadı ve Dogecoin için Twitter’da bir anket düzenledi. 11 bin 546 oy %53,1’i DOGE’un ağa eklenmesi için evet dedi. Bir hafta sonra, Flare ağı Dogecoin (DOGE) ile entegrasyon sağlanacağını açıkladı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!