Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Elrond Gold (EGLD) Fiyatı Bu Haberle Yükselişe Geçti

ERC20 tokenı Elrond Gold (EGLD), yapılan duyuruya göre artık Samsung akıllı telefonlarına entegre edilen Blockchain Keystore donanım cüzdanlarında tutulabilecek. Haberin ardından EGLD fiyatı yükselişe geçti.

Elrond Gold (EGLD), 671 milyon dolarlık piyasa değeriyle CoinGecko’ya göre 54. sırada bulunuyor. EGLD, son 24 saat içinde %7 oranında yükseldi. Gün içi işlem hacmi 89 milyon dolar olan kripto para, en çok Binance üzerinde işlem görüyor.

EGLD tokenının gördüğü en yüksek fiyat 7 Ocak 2021’de 41.86 dolar ile gerçekleşti. EGLD, tüm zamanların en yüksek seviyesinden yalnızca %6 kadar uzak. Ekim 2020’de 6.51 dolara kadar gerileyerek en düşük seviyesini görmüş olan ELGD, o zamandan beri %500 oranında yükseldi. 

Samsung haberiyle birlikte saat 15:00’ten sonra fiyatta sıçrama gören Elrond Gold, 36 dolardan 39 dolara çıktı. Token, 38 dolar seviyesinden işlem görmeye devam ediyor.

elrond-gold

EGLD yatırımcıları Samsung cüzdanı kullanmaya başlayabilir

Elrond, yaptığı duyuruda Samsung Blockchain Keystore donanım cüzdanı bulunan Samsung akıllı telefonlarında güvenli bir şekilde EGLD saklanabileceğini açıkladı. Samsung Blockchain Keystore, özel anahtarları tutan ve yüksek gizlilik ve güvenlik desteğiyle işlem yapılmasını sağlayan bir cüzdandır.

Şirket, akıllı telefonda bulunan parmak okuyucu ya da PIN kodu gibi güvenlik önlemlerinin Blockchain Keystore uygulamasında kullanılabileceğini belirtti. Elrond, EGLD tokenlarının Samsung cüzdanlarında tutulmaya başlanabileceğini söyledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!