Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Fundstrat’in Ethereum Tahmini: 10 bin 500 Dolar

Fundstrat Global Advisors Ethereum (ETH) fiyatının 10 bin 500 dolara kadar yükselebileceğini açıkladı. Bu tahminin doğru çıkması için Ether fiyatında sekiz katlık bir artış gerekiyor.

Ethereum fiyatı 1.420 doları geçip fiyat rekoru tazeledi. Fundstrat Global Advisors ekibinden David Grider bunun ethereum’un potansiyelini yansıttığını düşünmüyor. Yüzde 700’lük artış öngören Grider bu tahmini merkeziyetsiz uygulama (DeFi) sektörüyle açıklıyor.

‘Risk kazanç oranı en iyi kripto para’

Fundstrat analistleri salı günü yeni bir rapor hazırladılar. Bloomberg haberine göre ether bu raporda “Risk/kazanç oranı en iyi kripto para” olarak tanıtıldı. Ether’ı diğer kripto paralardan üstün kılan şeyin onun teknolojisi olduğu düşünülüyor.

Bulut teknolojisinin geleceğinin “blockchain’de yatıyor olabileceğini” belirten uzman ekip, ethereum’un bu trende uyum sağlayabileceği görüşünde. Ethereum 23 milyar dolarlık DeFi dünyasına zemin sağlıyor. Geleneksel finans kuruluşlarını ve süreçlerini merkeziyetsizleştiren bu projelerin ether’a katkıda bulunabileceği düşünülüyor.

Fiyat 10 bin 500 dolara kadar çıkabilir

Fundstrat ekibinin geleceğe yönelik yaptığı tahmin, ether fiyatının sekiz kat yükselip 10 bin 500 dolara kadar çıkabileceği yönünde. Ether fiyatını yukarıya taşıyabilecek şeyin DeFi’ın yanı sıra teknolojik güncellemeler olacağı ifade edildi.

Uzman ekip, ethereum ağındaki güncel sorunların ağda yapılacak güncellemeler ile giderilmesini bekliyor. Ethereum ağının gitgide karmaşıklaşan ve büyüyen taleplere bu şekilde uyum sağlayabileceği düşünülüyor. Bu güncellemelerin yetersiz kalmasının ether fiyatını olumsuz etkileyebileceği vurgulandı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!