Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Elrond Yeni DeFi Vizyonunu Tanıttı

Elrond Network (EGLD), ‘DeFi 2.0 modülü’ adlı yeni bir projenin tanıtımını yaptı. Elrond yönetimi, DeFi uygulamalarını bu vizyonla “1 milyar kişiye yaymayı” hedefliyor.

Piyasa değerini Eylül 2020’den bu yana on kat büyüten Elrond Network, merkeziyetsiz finans (DeFi) uygulamaları için yeni bir proje tasarladı. Elrond Network CEO’su Benjamin Mincu, bunu “DeFi kullanımını kolaylaştırmanın ve onu bir milyar kişiye ulaştırmanın vakti geldi.” diyerek tanıttı.

Yeni projelere gebe olacak

Elrond DeFi 2.0 Modülü olarak tanıtılan proje; otomatik swap yapmaya, sentetik varlık kullanmaya, likidite havuzu kurmaya, kredi alıp/vermeye olanak tanıyacak. Elrond’un kendi blockchain’inin kullanılacağı platformda, “hızlı ve ucuz işlemlerle yield elde edilebileceği” açıklandı.

Mincu, projenin en “heyecan verici” parçasının LaunchPad olacağını söyledi. Yeni blockchain projeleri, LaunchPad aracılığıyla Elrond ekosistemine giriş yapıp yatırım alabilecek. Bu projeler, Elrond’un suduğu ‘meta işlem’ ve ‘akıllı hesap’ gibi özelliklerden faydalanabilecek.

“Finansın geleceği, burada”

DeFi 2.0 Modülü, “Hyper Growth 100” sürecinin 44. gününde tanıtıldı. Hyper Growth 100, Elrond’un içinde bulunduğu 100 günlük gelişim sürecini temsil ediyor.

DeFi 2.0 Modülünün ilk ayağı, bu sürecin 95. gününde yayınlanacak. “Daha ısınma aşamasındayız” diyen Elrond Network CEO’su, ilerleyen haftalarda yeni gelişmelere imza atılacağını açıkladı. Mincu, açıklamalarını “Finansın geleceği artık burada.” diyerek sonlandırdı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!