Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Emin Gün Sirer’in Ava Platformu Birkaç Aya Hazır!

Ava Labs’in CEO’su olan Emin Gün Sirer, CoinDesk’e konuştu ve Ava projesi hakkında yeni açıklamalarda bulundu.

PoS (Proof-of-Stake) algoritmalı Ava platformunun geleceği hakkında bazı bilgiler veren Sirer, mainnetin Aralık-Şubat aralığında hazır olabileceğini söyledi.

Ava Geliyor

Emin Gün Sirer’in CEO’luğunu yaptığı Ava Labs gerek dünyadaki gerekse Türkiye’deki kripto para topluluğu tarafından yakından takip ediliyor.

Ava platformu kendi içerisinde alt ağlar barındıracak ve bu ağlar, birbirinlerinden tamamen farklı bir şekilde kodlanabilecekler. Bu özellikle kendi kodunu yazmak isteyen kişiler için büyük bir fırsat. Ava Labs’in yöneticilerinden Kevin Sekniqi, Ava hakkında şu yorumu yapıyor:

Ava platformunun en ilginç yanlarından biri, Ava’nın size tamamen kendi istediğiniz özellikleri geliştirmenizi sağlayacak özel bir altyapı sunuyor olması. Ava tabanlı bir zincir oluşturduğunuz zaman ona istediğiniz özelliği ekleyebiliyorsunuz.

Emin Gün Sirer, Ava’nın sektördeki diğer pek çok Blockchain platformundan çok daha farklı olduğunu düşünüyor ve şunu söylüyor:

Ava türünün en iyi örneğidir. Blockchain sektörünün en temel ihtiyacı bu platformla giderilecek.

Sirer’in açıklamalarına göre Ava platformunun test ağı en kısa süre içerisinde hazır olacak. Mainnetin ise Aralık 2019-Şubat 2020 tarihleri arasında hazır olması bekleniyor.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

1 Comment

  • Ali User
    Posted 06 Ocak 2020 - 13:57 13:57

    Bu yeni birsey degil, neden yeni birseymis gibi konusuyor?

Leave a comment