Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

“Dünyanın En Büyük Blockchain Ağlarından Birini Kuracağız”

Hindistan‘daki telekomünikasyon şirketlerinden Reliance Jio Infocomm (kısaca Jio) dünyanın en büyük Blockchain ağlarından birinini duyurusunu yaptı.

Jio’nun Genel Müdürü Shri Mukesh D. Ambani bundan birkaç saat önce şirketin düzenlediği özel bir etkinliğe katıldı.

Ambani katıldığı bu etkinlik sırasında şirketin son zamanlardaki performansından, gelecekteki planlarından ve tüm bunların yanı sıra şirketin Blockchain’e duyduğu ilgiden bahsetti.

Blockchain ve Telekomünikasyon

2015 yılında kurulan bu şirket şu anda Hindistan’ın en büyük telekomünikasyon şirketlerinden biri olarak gösteriliyor. Şirket bu kısa süre içerisinde 330 milyondan fazla kullanıcıya ulaşmayı başardı.

Ambani tarafından yapılan açıklamalara göre hızla büyüyen bu şirketin şimdiki en büyük hedeflerinden biri yeni bir Blockchain ağı geliştirmek var. Kendisinin açıklamalarına göre şirket dünyanın en büyük Blockchain platformlarından birini geliştirmeyi hedefliyor.

Şu an için şirketin planlarıyla ilgili henüz detaylı bir bilgi paylaşılmış değil. Ancak Ambani tarafından yapılan açıklamalara göre bu platformun içerisinde ilk kurulduğu günden itibaren on binlerce düğüm olacak ve bunların hepsi çalışır durumda olacak.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment