Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

En Büyük Bitcoin Destekçilerinden Olan Roger Ver’den CoinFlex’e Cevap: Fonlarımın İadesini İstiyorum

Kripto para piyasasındaki düşüşün etkisi sürmeye devam ediyor. CoinFlex, Roger Ver’in borcunu ödememesini sebep göstererek likidite problemleri yaşadığını söylemişti.

CoinFlex’in likidite problemi yaşadığının açıklamasının ardından platformdan para çekme işlemlerini kapattı. Şirket CEO’su Mark Labm yaptığı bir paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

Roger Ver’in CoinFlex’e 47 milyon USDC borcu bulunuyor. Kendisiyle, öz sermayesini düzenli olarak tamamlayacağına dair bir sözleşmemiz var. Bu borcun ödenmemesi durumunda temerrüt bildiriminde bulunacağız.

Roger Ver ise buna karşılık olarak Bloomberg’e yolladığı bir e-mail’de CoinFlex’e borcunun olmadığını öne sürdü. Ayrıca Ver Twitter’dan yaptığı açıklamada, borçlu olmadığını hatta CoinFlex’in kendisine borçlu olduğunu söyledi ve “Şu anda fonlarımın iadesini istiyorum.” dedi.

28 Haziran tarihinde yapılan açıklamaya göre CoinFlex, likidite problemlerini çözmek ve para çekme işlemlerini tekrar aktif edebilmek için yıllık %20 getirili yeni bir token ihracına hazırlanıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!