Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Likidite Problemi Yaşayan CoinFlex Para Çekme İşlemlerini Aktif Edebilmek İçin Yeni Token Çıkarıyor

23 Haziran 2022 tarihinde para çekim işlemlerini durduran CoinFlex, 47 milyon dolar (nominal) değerindeki yeni tokenlarını ihraç etmeye hazırlanıyor.

Kripto para borsası CoinFlex bir müşterisinin, 47 milyon dolarlık borcunu ödememesi nedeniyle ciddi bir likidite problemiyle karşı karşıya kalarak para çekme işlemlerini durdurdu. CoinFlex, likidite problemlerini çözmek ve para çekme işlemlerini tekrar aktif edebilmek için yıllık %20 getirili yeni bir token ihracına hazırlanıyor.

“Recovery Value USD” isimli yeni token’ın toplam değeri 47 milyon dolar olacak ve yatırımcılarına yıllık %20 faiz getirisi sunacak. Faizler, yatırımcı hesaplarına günlük olarak yansıtılacak.

28 Haziran – 1 Temmuz 2022 tarihleri arasında ihraç edilecek token, yalnızca Amerika dışında ikamet eden nitelikli yatırımcılara yönelik olacak.

rvUSD ihracına katılmak isteyen yatırımcıların; Amerika dışında ikamet etmesi, yıllık minimum 200 bin dolar gelire sahip olması ve şahsi olarak kullanılan ilk gayrimenkul dışında 1 milyon dolar veya eşdeğeri menkul kıymete sahip olması ve son olarak CoinFlex üzerinde tam doğrulanmış bir hesaplarının bulunması gerekiyor.

Şirket, 30 Hazirandan itibaren para çekme işlemlerini tekrar aktif edebilmeyi umuyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!