Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

En Büyük Blockchain Konferanslarından Birisi Daha İptal!

Coronavirüs‘ün etkileri hiç durmayacakmış gibi artmayı sürdürüyor. Kripto para piyasasını ve genel olarak bütün piyasaları etkisi altına alan Covid-19, bir kripto para ve blockchain konferansını daha engelledi.

TEAMZ Blockchain Summit İptal

Daha önce Consensus’un söz konusu salgın yüzünden sanaldan yapılacağı kararı aktarılmıştı ve şimdiki konferans ise Japonya’nın en büyüğü olarak biliniyor. Japonya’nın en büyük blockchain konferansı olarak lanse edilen TEAMZ Blockchain Summit, normal şartlarda 22 ve 23 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecekti. Konferans bunun yerine organizatörler tarafından 28 Eylül tarihine ertelendi.

Konu hakkında yapılan açıklamada TEAMZ’nin insanların güvenliği ve sağlığından endişe ettiği belirtildi. Bu da hastalığın kol gezdiği şu tarihlerde konferansın ertelenmesinin gerekli hale gelmesine yol açmış gibi gözüküyor.

Etkinlik katılımcılarının ve etkinliklerin süresi ile sırasının ise değişmeyeceği belirtildi. Eğer Coronavirüs Eylül ayına kadar devam etmezse konferans kaldığı yerden devam edecek. Tam tersinin olması durumunda ise konferans bu sefer tamamen iptal edilebilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment