Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

“En Büyük Kripto Para Yatırımcısı Ripple’dır”

Ripple CEO’su, şirketinin kripto para ve Blockchain sektöründeki en büyük yatırımcı olabileceğini söylüyor.

Kripto para dünyasının en büyük şirketlerinden biri olan Ripple’ın CEO’su Brad Garlinghouse geçtiğimiz günlerde Yahoo’ya özel bir röportaj vermiş ve şirketin son zamanlardaki bazı projeleri hakkında konuşmuştu.

Garlinghouse verdiği bu röportaj sırasında Ripple’ın son birkaç ay içerisindeki performansını değerlendirmiş ve şirketin geleceğiyle ilgili bazı ipuçları vermişti.

Ripple İyi Durumda

Ripple bundan bir süre önce şirketin ikinci çeyrekteki performansıyla ilgili özel bir rapor yayınlamıştı. Bu raporda paylaşılan veriler şirketin ikinci çeyrek genelinde toplamda 250 milyon dolarlık XRP sattığını gösteriyordu. Bu da şirketin satış miktarının bir önceki çeyreğe göre yüzde 48 oranında artığını gösteriyor.

Şirket satış sayısını artırmanın yanı sıra kripto para ve Blockchain sektöründeki faaliyetleriyle de önemli gelişmelere imza attı. MoneyGram’e 30 milyon dolarlık yatırım yapan şirket bu yatırımıyla birlikte sektördeki konumunu iyice güçlendirmiş oldu.

En Büyük Yatırımcı

Brad Garlinghouse konu hakkında yaptığı açıklamalarda şirketin bu tarz yatırımlara devam edeceğini söyledi ve bu yatırımların hem Ripple için hem de sektör için olumlu olduğunu belirtti.

Garlinghouse ayrıca Ripple’ın şu ana dek epey yüklü miktarlarda yatırımlar yaptığını söyledi ve şu iddiada bulundu:

“Ripple şu anda muhtemelen en büyük kripto para ve Blockchain yatırımcısıdır. Kamuya açık bir şekilde yaptığımız açıklamalarda son 18 ay içerisinde 500 milyon dolarlık yatırım yaptığımızı belirttik.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment