Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Huobi Prime’ın 5. Turu, EMOGI Projesi ve Türk Kullanıcılara Özel Bayram Hediyesi ile Geliyor!

Son dönemde yapmış olduğu Türkiye hamlesi ile adından sıkça söz ettiren ve dünyanın en önde gelen borsalarından birisi olarak gösterilen Huobi’nin, DPO (Direct Premium Offering) platformu Huobi Prime’da, yeni bir proje listelenecek.

EMOGI, Huobi Prime’ın 5. Konuğu!

Kurulduğu günden bu yana token satışlarında yakaladığı başarı ile dikkat çeken ve kısa bir süre içerisinde DPO yatırımlarının referans noktası haline gelen Huobi Prime’da, satışı yapılacak sıradaki proje EMOGI Network olacak. EMOGI Network’ün LOL tokenleri, 15 Ağustos 2019 Perşembe saat 15:00 tarihinde gerçekleşecek.

Serinin 4. Projesi 10 Kat Kazanç Sağladı!

Huobi Prime’da bir önceki dönemde satılan ve bir dönem yatırımcısına 10 kata kadar kar getiren Akrapolis projesinin listelenme tarihinden 15 Ağustos’a kadar, her gün en az 1000 HT elinde tutan kişiler, bu satışa katılmaya hak kazanacak. Yani, 16 Temmuz ve 14 Ağustos tarihleri arasında elde tutulan HT miktarına göre, çekilişe bilet kazanabileceksiniz.

Önceki yazımızda ayrıntılı şekilde bahsettiğimiz ve 4. Prime’da olduğu gibi yine iki tur olarak yapılacak olan bu sistemde ilk turda kazanan biletlere tokenleri tanımlanacak, ikinci turda ise yine matching ve order prensibi ile elde tutulan HT sayısına oranlı bir şekilde alım emri verilecek.

Huobi’den Bayram Hediyesi

Buraya kadar anlattıklarımız aslında bu satışın genel mantığı ile ilgiliydi. Ancak Türkiye pazarına adeta fırtına gibi bir giriş yapan borsa, bu satışa özel Türk kullanıcılarına önemli bir avantaj sunuyor. Borsanın Türk kullanıcıları, hiç üstte belirttiğimiz HT tutma şartlarına uymaksızın, sadece satıştan bir gün önce (son katılım 15 Ağustos 07.00) hesaplarında 1000 HT bulundurarak satışa katılabilecek. Hesaplarında 1000 HT bulunduran ilk 1000 kişiye katılım hakkı tanımlanacak.

Birçok kripto para yatırımcısının yatırım yapmak için adeta birbirleri ile yarıştığı Huobi Prime projelerine Türk kullanıcılar, böylelikle avantajlı bir şekilde yatırım yapma şansını elde etmiş olacak.

Emogi Nedir?

İnternet üzerinde kişiden kişiye para transferi yapılmasına olanak tanıyan Emogi Network, bunu LOL adı verilen kripto para üzerinden yapıyor. Gönderim masrafı neredeyse olmayan bu kripto para bu yönüyle de büyük bir başarı elde etmeye aday bir ürün olarak görülüyor.

Sosyal bir kripto para olarak kendini tanımlayan firmanın hem ismi, hem de logosu da oldukça ilgi çekici. Emojilerin son dönemde hayatımızdaki yerinin giderek artması, firmanın duruşuna da yansımış görünüyor.

Aynı zamanda Emogi, IOST’un kuluçka merkezinden çıkmış IOST’tan yatırım almış ve ekibinde Google, Harvard ve Bloomberg gibi dev kurumlarda geçmişi olan çok kaliteli kişileri de barındırıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment