Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

En Büyük Maden Havuzlarından Poolin, Para Çekme İşlemlerini Geçici Olarak Durdurdu

Dünyanın en büyük kripto para maden havuzlarından Poolin, yaşadığı “likidite sorunu” yüzünden bazı işlemleri askıya aldı.

Poolin ekibi tarafından yapılan açıklamaya göre havuz üyelerinin bitcoin ve ether ile yaptığı para çekme işlemleri geçici olarak duruyor. Poolin, bugünkü açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Bazılarınızın bildiği üzere, son zamanlarda para çekme taleplerinde yaşanan artış yüzünden Poolin Wallet’te bazı likidite sorunları yaşanıyor. Ancak merak etmeyin, kullanıcılara ait varlıkların hepsi güvende ve şirketin net değeri hala pozitif bölgede.”

Poolin yönetimi, kullanıcıların hesaplarındaki bitcoin ve ether miktarını belirleyebilmek için 6 Eylül’de kullanıcı bakiyelerinin bir kaydını alacak.

Kripto para sektörü son dönemlerde likidite sorunu yüzünden para çekme işlemlerini duran birçok şirkete tanıklık etti. Bunun örneklerine Poolin’den önce Voyager Digital, Vauld gibi isimlerde rastlanmıştı. Ancak bazı Voyager müşterileri artık paralarını çekebilmeye başladı.

Pekin merkezli Poolin, kripto para dünyasının en büyük maden havuzlarından biri. BTC.com verilerine göre son 24 saat içerisinde en fazla blok kazan isim, Poolin oldu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!