Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

En Büyük Üçüncü Bitcoin (BTC) Balinası MicroStrategy’yi Geride Bıraktı

En büyük üçüncü Bitcoin (BTC) balinası son olarak portföyüne yaklaşık 6 milyon dolar değerinde 160 bitcoin (BTC) ekleyerek elinde bulundurduğu toplam bitcoin sayısı ile Microstrategy’yi geride bıraktı.

Balina cüzdan hareketlerini takip eden Bitinfocharts’taki verilere göre 22 Ocak tarihinde 12 milyon dolar değerinde 328 bitcoin alımı gerçekleştiren en büyük üçüncü bitcoin balinası, son olarak 25 Ocak tarihinde portföyüne 6 milyon dolar değerinde 160 bitcoin ekledi. Balina bu alım ile elinde 124.391 adet bitcoin bulunduran en büyük bitcoin savunucularından Michael Saylor‘ın CEO’su olduğu kurumsal şirket MicroStrategy‘yi geride bıraktı. Gerçekleştirdiği ekleme ile toplam bitcoin sayısını 124.485 adete çıkaran balinanın güncel olarak 4.528.523.701 dolar değerinde bitcoin portföyü bulunuyor.

Verilere göre balinanın portföyündeki bitcoin’lerin ortalama fiyatı 22.000 dolar değerindeyken yaptığı son duyuruya göre MicroStrategy ise ortalama 30.159 dolar değerinde olan bitcoin’leri portföyünde barındırıyor.

Kısa bir süre önce bitcoin fiyatı düşmeye devam etse bile sahip oldukları bitcoin’leri satmayacaklarını belirten MicroStrategy CEO’su Michael Saylor, bitcoin’in modern finans dünyasının en heyecan verici yeniliklerinden biri olduğunu söylemişti.

 

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!