Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

En Popüler TV Programlarından Birisinde Kripto Para Sorusu!

Hindistan’ın en popüler yarışma programlarından birisi olan ve temel olarak Kim 500 Milyon İster temasını kullanan ”Kaun Banega Crorepati”, geçtiğimiz günlerde kripto paralarla ilgili önemli bir olaya imza attı.

Katılımcılardan birisine gelen soruda Facebook’un Libra isimli kripto para birimi hakkında bilgi soruldu ve programın sunucusu Amitabh Bachchan, milyonlarca seyirciye kripto para birimlerinin ne olduğunu anlattı. 

KBC isimli program Hindistan içerisinde 2000 yılında başladı ve şu an 11. sezonunu çekmekte. Söz konusu program ülkenin tecrübeli ve tanınmış aktörlerinden Amitabh Bachchan tarafından sunuluyor ve yukarıdaki olay Pazartesi günü yapılan çekim esnasında gerçekleşti.

19 yaşındaki Uttar Pradesh isimli yarışmacıya ”Facebook tarafından sunulan Libra nedir?” sorusu geldi ve Pradesh yapay zeka kamerası, anlık mesajlaşma uygulaması, kısa video platformu ve kripto para birimi şıklarından birisini seçmek zorunda kaldı.

Pradesh hiçbir joker kullanmadan bunun bir kripto para birimi olduğunu bildi ve sunucu o an devreye girerek kripto para birimlerinin bir tür dijital ve küresel para sistemi, para birimi olduğunu açıkladı. Sunucu bunun yanı sıra Bitcoin, Litecoin ve XRP’yi de örnek olarak verdi.

Kripto para birimleri ülkemizde de bir yarışma programında yarışmacılara yöneltilmişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment