Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

En Zengin Üçüncü XRP Cüzdanından, 25.000.000 Adetlik XRP Transferi Gerçekleştirildi!

Blockchain yazılım şirketi olarak da bilinen Ripple tarafından üretilen XRP, geçtiğimiz 14 Şubat tarihinde oldukça büyük miktarlar içeren bir işlem ile gündeme geldi. 25 Milyon adet XRP’yi kapsayan söz konusu işlemin toplam değeri ise yapıldığı dakikalarda 7.5 milyon doların üzerindeydi.


İşlem tam olarak 14 Şubat tarihinde ve Türkiye saati ile 20:21 esnasında gerçekleşti. XRPL Monitor isimli Twitter hesabının aktardığı bilgilere göre, gönderilen hesaptaki bakiye bilgileri de, gönderilen miktar ile aynı yani cüzdan daha önce hiçbir bakiyeye sahip değildi. Cüzdanın ilk işlemi 16 Kasım 2018 tarihinde yapılmış olarak görülüyor ve o tarihten bu yana sadece 15 işlem yapılan adres, oldukça yeni gözükmekte.

En çok XRP’ye sahip olan üçüncü cüzdan olarak bilinen gönderici, Bithomb XRP gezgini tarafından aktarılan bilgilere göre Ripple firmasına ait. Cüzdan adresi bunun yanı sıra 2.497 milyar XRP’ye ve yaklaşık 210,167 BTC’ye sahip. Gönderici bugüne kadar 13 işlem gerçekleştirilmiş ve yapılan işlemlerin bazıları bunun bir depolama cüzdanı olabileceği ihtimalini doğurmakta.

Bunun yanı sıra ödemeyi alan yukarıdaki XRP adresi ile, yeni bakiyesi ile en zengin 128. kripto para cüzdanı haline geldi. Son zamanlarda yerini Ethereum’a kaptıran XRP, herhangi bir gelişme öne sürememesi ve JPMorgan Coin’in özellikle Ripple ve XRP’ye rakip olacağı söylentilerinin meydana çıkması sonrası, bir süre daha durgun devam edebilir ve Ethereum ile arasındaki fark bir nebze daha açılabilir.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment