Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Enpara, Kripto Para Yatırımcılarının Hesaplarını Kapattığı İddialarına Yanıt Verdi!

Türkiye’nin en popüler internet bankacılığı modellerinden birisini yürüten QNB Finansbank‘a bağlı Enpara, bugün oldukça çarpıcı bir iddia ile gündeme gelmişti.

Burhan Bulut isimli Twitter kullanıcısı, Enpara.com’un kripto para alım satımı yapması sebebiyle kendi banka hesaplarını dondurduğunu ve hiçbir şekilde para çekme veya yatırma işlemlerine izin vermediğini paylaştı.  Olay kısa sürede bütün kripto Twitter ağında yayıldı ve büyük bir yankı uyandırdı.

İlk olarak konu hakkında Enpara tarafından herhangi bir açıklama yapılmasa da, daha sonra Kadir K’n isimli Twitter kullanıcısının gönderisi üzerine Enpara.com’un resmi Twitter hesabından yalanlama geldi.

Enpara.com konu hakkında yaptığı açıklamada kripto para borsalarına para gönderen veya alan kullanıcılara yönelik herhangi bir engelleme politikasına sahip olmadıklarını ve  işlemlerin sorunsuz yapılacağını vurguladı. Bunun yanı sıra okuyucuya olan görevimiz dahilinde Enpara.com müşteri hizmetlerini arayıp bilgi aldığımızda da, bankanın böyle bir politikası veya eylemi olmadığı bilgisini teyit ettik.

İsteyen kullanıcılar bireysel olarak Enpara.com müşteri hizmetlerini arayıp, durum hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirler.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

1 Comment

  • Sedat
    Posted 08 Temmuz 2019 - 19:02 19:02

    Kredi çekmek istiyorum yardımcı olurmusunuz

Leave a comment