Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

McAfee: Bitcoin’in 2020 Sonuna Kadar 1 Milyon Dolar Altında Olması Matematiksel Olarak İmkansız!

Siber güvenlik uzmanı ve anti virüs programı McAfee Labs‘ın kurucusu ünlü isim John McAfee, sadece siber güvenlik geçmişi ile değil, kripto para birimleri ile ilgili açıklamalarıyla da gündemden hiç düşmeyen birisi olarak bilinmekte.

Bilindiği üzere ünlü isim 2017 yılının Temmuz ayında yaptığı bir fiyat tahmininde, Bitcoin‘in (BTC) 2020 yılının sonuna kadar 500.000 dolar birim fiyata ulaşacağını vurgulamış ve bunun olmaması durumunda ulusal yayında ‘kendi cinsel organını yiyeceği’ vurgusunda bile bulunmuştu.

Ancak 2018 yılının kripto para piyasası pek McAfee’nin istediği gibi gitmedi ve BTC de dahil birçok kripto para birimi %80 ve üzeri düşüş yaşadı. 20.000 dolarlara kadar çıkan BTC, 2018 yılı sonlarında 3.100 dolarlara kadar geriledi. Bütün bunlara rağmen ünlü isim tahmininde hala iddialı olmanın yanı sıra, fiyat tahminin bile arttırdı.

McAfee 15 Nisan tarihinde yayınladığı gönderisinde, Bitcoin’in 2020 yılı sonuna kadar 1 milyon dolardan daha az değere sahip olmasının ”matematiksel olarak imkansız” olduğunu vurguladı ve lider kripto paranın ”lanet olası bir hisse senedi” olmadığını, BTC’ye hisse senedi paradigmaları ile formüllerinin uygulanamayacağını ifade etti.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment