Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

EOS, Bir Rekor Daha Kırdı!

Son dönemde yaşadığı artış ile adından sıkça söz ettiren EOS, dün itibariyle bir rekor daha kırmayı başararak hem yatırımcıları hem de EOS geliştirici ekibini oldukça memnun etti.

Coin Market Cap’in listesine göre; Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin ve Bitcoin Cash’in ardından kripto para sektörünün en değerli 6. koini olan EOS, dün itibariyle günlük bazda en fazla kripto para aksiyonu gerçekleştirme rekorunu kırdı.

EOS’un arkasındaki şirket olan ve EOS protokolünü geliştiren Block One’ın CEO’su Dan Larimer, konuyla ilgili attığı tweette, oldukça mutlu olduğunu söylerken, şunları ekledi:

”EOS, günde 70 milyondan fazla kripto para aksiyonu gerçekleştirmesi ile yeni bir rekorun daha sahibi olmayı başardı. Saniye bazına neredeyse 810 aksiyon sığdırmayı başardık. Ekip olarak daha iyi optimize olmak ve daha iyi ölçeklenmek için daha da sıkı çalışmaya devam edeceğiz.”

Verilere bakıldığında EOS’un gerçekten de büyük bir hamle yaptığını görmek mümkün. Koinde günlük bazda tam 83 milyon işlem gerçekleşirken, EOS’un ardından ikinci sırada yer alan WAX’da ise bu rakam sadece 6 milyon.

Sektörün diğer bilindik kripto paraları TRX 1.35 milyon ile bu alanda üçüncü sırada yer alırken, Steem’de 1 milyon 86 bin, Bitcoin’de ise 880 bin aksiyon gerçekleşmiş durumda. Yine kripto para sektörünün en önde gelen koinlerinden birisi olarak gösterilen Ethereum ise, bu alanda 7. sırada yer alıyor. ETH’de, EOS’un rekor kırdığı gün günlük bazda gelişen aksiyon sayısı 604 bin.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment