Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Roubini: Bitcoin Verimsiz, Masraflı, Manipülasyona Yatkın…

Dünyanın en popüler finans uzmanlarından biri olarak gösterilen Nouriel Roubini, kripto paralarla ilgili yeni açıklamalarda bulunmaya devam ediyor.

Roubini geçtiğimiz günlerde Seul’da düzenlenen Deconomy Konferansı’na katılmış, konferans sırasında kripto paralar hakkında bazı yorumlar yapmıştı. Ethereum kurucularından Vitalik Buterin gibi isimlerin de katıldığı bu konferansa pek çok uzman iştirak etmişti.

Roubini konferans sırasında kendisinin Satoshi Nakamoto olduğunu öne sürmüş, Bitcoin‘i aslında kendisinin geliştirdiğini iddia etmişti. Roubini’nin bu “esprili” yorumları hem konferans sırasında hem de sosyal medyada ilgi topladı.

Hong Kong merkezli bir kripto para borsası olan ANXONE, kısa süre önce sosyal medya hesabından Roubini tarafından yapılan açıklamalarla ilgili bir gönderi paylaştı ve Roubini’nin “şaka yaptığını” belirtti. Roubini’nin cevabı ise şöyle oldu:

“Nasıl şaka yaptım? Ben gerçek Satoshi Nakamoto’yum! Wall Street’tekinden çok daha verimsiz, masraflı, yozlaşmış, açgözlü bir finans sistemi kurabilmek için Bitcoin’i geliştirdim!”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment