Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

EOS Fiyatı Tüm Zamanların En Yüksek Seviyesine Ulaştı: 18.70$

Son haftalarda kripto para borsalarında inanılmaz bir değişim rüzgarı esmekteydi. Bu sebeple farklı kripto para birimlerinde aktif olmak önemli. Bitcoin ve Ethereum geçici bir mola alırken, EOS fiyatı hala iyi bir hızla yükselmekte. Bir gecede yükselen fiyat artışı sayesinde EOS fiyatları 19$ civarlarının hemen altına tünemiş vaziyette. Aslında bu miktar sözü edilen altkoin için yeni bir rekor maiyetinde.

EOS Yeni Bir Rekor Kırdı

Bu yılın sonlarına doğru çoğu kripto para biriminin yeni yeni rekorlar ve fiyat yükselişleri yapacağı bilinen bir şeydi. Ancak çoğu kişinin umduğu ve tahmin ettiğinin aksine EOS bunu başaran ilk birim oldu. 2017‘nin çılgın kapanışından sonra tüm zamanların en yüksek EOS liste fiyatı 15.59$ civarlarına gelmişti. Projenin o zaman içerisinde çok yeni olduğu da göz önüne alınırsa bu aslında ciddi ve önemli bir adımdı diyebiliriz.

Bugüne kadar hızlı bir şekilde filmi ileri sararsak, EOS için yapılan taleplerin pek yavaşlayacağı yok gibi gözüküyor. Asıl soru ise EOS için yapılan bu talebin ne kadarının ‘pump-and-dump’ (grup halinde veya çok miktarlarda bir tokeni alma sonra fiyatı yükselince satma olayı) ve ne kadarının gerçekten saf ilgi ve inançtan kaynaklandığı. Konu kripto para birimlerine gelince bunun ayrımını yapmak biraz zorlayıcı ancak çoğu insan EOS’un geleceğinin parlak ve başarılarla dolu olduğuna inanıyor.

Geçtiğimiz bir kaç saat içinde yaşadığı %18.37’lik kazanç sayesinde EOS fiyatı haberin yayın saatine göre, bütün zamanların en yüksek seviyesi olan 18.70 dolar seviyesine yükseldi. EOS buna ek olarak Bitcoin üzerinde %19.4’lük, Ethereum üzerinde ise %17.41’lik bir artış yakaladı. Görünen köy kılavuz istemez ancak konu kripto paralar olduğu zaman kimse bir şeyin garantisini veremiyor.

Geçtiğimiz 24 saat içerisinde 3.4 milyar dolarlık ticari hacmiyle EOS için şuan piyasadaki en likidite sahibi kripto para birimi diyebiliriz.

Şuan için EOS’un en büyük borsası Bithumb ve Huobi’nin ardından OKEx olarak gözüküyor ve bunun için bir çok sebep yüzünden biraz değişik bir ticari platform üçlüsü diyebiliriz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment