Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

EOS Kullanıcıları Müjde! EOS Artık Ledger Desteğine Sahip

Dünyanın en güvenilir kripto para donanım cüzdanları arasında yer alan Ledger, yakın zamanda EOS‘u da desteklediğini duyurdu.

Firma daha fazla kripto para birimini kendi platformunda destekleyerek platformu genişletmeyi ve bu sayede daha fazla müşteri kitlesine ulaşmayı hedefliyor. Tabii ki ulaştığı müşterilere daha iyi hizmet sunmayı da ihmal etmeyecek.

Ledger temel olarak kripto para donanım cüzdanı olarak ön plana çıkan bir firma olsa da, şirket bireysel ve kurumsal müşteriler için sunduğu blockchain uygulamaları ile de adından söz ettirmekte. Söz konusu özellikleri sayesinde Ledger ciddi bir hızda büyümekte ve her alana yayılmakta.

Ledger yeni yaptığı duyuru ile desteklediği EOS’un yanı sıra, Bitcoin, Ethereum, Litecoin, XRP ve Dogecoin’i de platformunda bulundurmakta.

Basın saatine göre EOS’un birim fiyatı 6,51 dolar ve top 10 arasında yer alan kripto para biriminin toplam piyasa hacmi ise 5.895 milyar dolar seviyesine geldi. EOS’un 24 saatlik ticari hacmi ise 734 milyon dolar. EOS geçtiğimiz 24 saat içerisinde %1,50 civarında küçük bir yükselme yaşadı ama hafta boyunca daha fazla artış göstererek toplamda %9.5’lik bir yükselişe imza attı.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment