Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Endüstri Uzmanları Kasım Ayında Bitcoin’in 10.000 Doları Geçeceğini Düşünüyor – Peki Neden?

2018 yılının başından beri hakim olan ayı piyasasının Bitcoin ve diğer kripto para birimlerini ciddi şekilde etkilemesine rağmen, önde gelen uzmanlar uzun vadede iyimser bir tablo çizileceği görüşünü korumakta.

Bir çok uzman Kasım ayında piyasaya sürülecek olan Bakkt platformunun yıl sonundan önce inanılmaz fiyat artışına neden olacağı görüşünde. Bakkt dünyanın en büyük borsası olan New York Stock Exchange‘in de sahibi olan ICE tarafından üretilmekte.

Bitcoin’in Etkisi İnternet’in Etkisinden Daha Mı Büyük Olacak?

Bitcoin ve diğer kripto para birimlerinin fiyatı 2018 yılında ciddi bir darbe aldı.

Ara sıra gerçekleşen bir kaç fiyat artışına rağmen, genel trend kesinlikle düşüş eğilimindeydi. Yine de, endüstriye yakın olanlar henüz umutlarını yitirmedi.

Svandis isimli blockchain startup’ının CEO’su ve kurucusu Hermann Finnbjörnsson, The Street kaynağına yaptığı açıklamalarda neden Bitcoin konusunda iyimser olduğunu açıkladı:

”Kafamda Bitcoin’in başarısız olacağına dair %1’den daha düşük bir ihtimal var. Bence Bitcoin konusunda iyimser olmak için bir çok sebep mevcut. Bankalar bile Bitcoin’e geçiş yapıyor.”

Kendisinin iyimser olmasının en temel nedeni ise yukarıda belirttiğimiz sebebin aynısı: Bakkt ve ICE. Bakkt’ın yeni platformunun 5 Kasım 2018 yılında piyasaya sürülmesi bekleniyor. Dünyanın en köklü firmalarından birisinin kripto para sektörüne giriş yapıyor olması elbette beraberinde başka kurumların da sektörle tanışmasına neden olacaktır.

EZ Exchange isimli kripto para borsasının CEO’su Russel Korus ise Bitcoin’in yükselişini getirecek olan şeyin, sahip olduğu alt yapı ve özellikler olduğunu düşünmekte. Russell’a göre BTC’yi yeniden 10.000 üstüne taşıyacak olan şey, blockchain altyapısı, P2P ödeme kanalı vb. özellikler.

 

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment