Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

EOSIO 1.0 Versiyonunun Eli Kulağında

Block.one, EOSIO 1.0 versiyonunun eli kulağında olduğunu ve çok ama çok yakın zamanda piyasaya çıkacağını duyurdu. Block.one, geliştirici topluluğunun bu yazılımı nasıl kullanacağını bilmesinin ve ticari destek elde edebilmesinin önemli olduğunu belirtti.

EOSIO’nun ilk geliştirme aşamalarından itibaren Block.one, halka açık blockchainlerini ERC20 tokenleri üzerinden piyasaya sürmeyeceklerini çok net bir şekilde ifade etmişti. Ancak yazılımdan en iyi faydayı elde edebilmek için Block.one’ın yazılımı birden fazla blockchain üzerinde piyasaya sürmesi gerektiğini belirten bir kaç topluluk mevcut.

EOS.IO yazılımını yaratan Block.one, blockchain teknolojisinin önde gelen geliştiricilerinden birisi. Block.one, EOS.IO yazılımının piyasaya sürümü ile birlikte merkeziyetsiz uygulamaların yatay ve dikey ölçeklenebilmesini mümkün kılan yeni bir blockchain mimarisi de tanıtmıştı.

Block.one tarafından piyasaya sürülecek olan EOSIO 1.0 Versiyonu sadece genel dosyalama ve bir kaç örnek kontrat sunacak.

EOSIO yazılımından esinlenerek kendi blockchain’ini geliştirmek isteyen startuplar ve diğer kurumlar Block.one’ın havuzlarını forklayarak ihtiyaçlarına göre özelleştirme yetkisine sahip olacaklar. Token miktarını yapılandırma, ilk dağıtım, başlangıç düğümleri ve token sembolleri özelleştirilebilecek unsurlardan bir kaç tanesi.

Block.one tarafından yapılan açıklamada ekip, yazılımın piyasaya çıkması esnasında, farklı uygulamalar ve yazılımlar kullanarak özel bilgileri çalmaya niyetli dolandırıcılara karşı kullanıcılar uyarıyor. Bütün kullanıcılar yeni versiyonu bilgisayarlarına yüklemeden önce proje ile ilgili her şeyi tek tek dikkatle gözden geçirmeli. Block.one kullanıcıları güvenilmez bir kaynaktan gelen herhangi bir yazılımı indirmemeleri, yüklememeleri veya çalıştırmamaları konusunda uyardı.

Yeni Başkan ve Baş İşletme Görevlisinin EOSIO 1.0 Versiyonu hakkında çok yüksek beklentileri olduğu biliniyor.

Bir kripto sermayedarı Pomp konu hakkında şu tweeti attı:

”Avustralya’nın en büyük bankasının CFO’su işini bıraktı ve EOS ile Block.one’ın Başkan & Baş İşletme Görevlisi konumuna geçti. Silikon vadisi ve Wall street’ten gelen beyin göçü devam ediyor.”

Thomas Alex:

”Harika iş çıkardınız EOS takımı. EOSIO 1.0 Versiyonun görmek için sabırsızlanıyorum.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment