Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

EOS’un Binance Üzerindeki Ticari Eşleri Arttırıldı – EOS/BNB ile EOS/USDT Eklendi

Binance çoklu dil desteğine ve uluslararası blockchain eko sistemine sahip dünyanın en büyük kripto para borsalarından bir tanesi. Binance çok yakın zamanda EOS/BNB ile EOS/USDT ticari eşlerini de müşterilerine sunacağını duyurdu.

Resmi Binance hesabı konu hakkında şu tweeti attı:

”#Binance EOS/BNB ve EOS/USDT Ticari eşlerini ekleyip $EOS Ana Ağ Değişimi Hakkında Bir Güncelleme Yayınladı.

https://support.binance.com/hc/en-us/articles/360004246452”

EOS ticari eşleri hakkındaki bu haberlerini kendi resmi internet sayfalarından da duyurdular. Bu yeni gelişme hakkında bir kaç Twitter kullanıcısı da kendi fikirlerini paylaştı.

GladPrince isimli Twitter fenomeni:

”Tamamdır beyler, hadi bu koini pompalayalım.”

Airdroping isimli başka bir Twitter kullanıcısı ise bu yoruma karşıt olarak şunu ifade etti:

”eos/usdt ve eos/bnb mi? ahahahah

sahtekar koin ve sahtekar borsa”

Bazıları Binance’in yeni ticari eşleri ve EOS’un Ana Ağ sürümü hakkında heyecanlı olsa da diğerleri bunun EOS pump and dump (değeri şişirip sonra boşaltmak) projesi olduğunu düşünmekte.

Bu duyurudan sonra kullanıcılar Binance üzerinde sabah 05:00 UTC, 28 Mayıs tarihi itibariyle EOS/BNB ve EOS/USDT ile ilgili işlemleri yapabilecekler. EOS Ana Ağ’ı devreye girdikten sonra da kullanıcılar EOS para yatırma ve para çekme işlemlerini yerine getirebilecekler.

EOS şu an için bütün dikkatini Ana Ağı piyasaya sürmeye vermiş gibi görünüyor. EOS token sahipleri şu an için Ethereum Blockchain’i üzerinden ERC 20 tokeni olarak işlem yapabilmekte. EOS Ana ağından sonra ise EOS kendine ve müşterilerine özel bir blockchain’e sahip olacak.

Binance üzerinde listelenen yeni ticari eşler ve EOS Ana ağı sayesinde fiyatlara bir yükseliş olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Basın saatine göre EOS CoinMarketCap üzerinde 12,08 dolar birim fiyatı ve 10.700 milyar toplam piyasa hacmi ile 5. sırada yer almakta. Geçtiğimiz 24 saat içerisinde %2.66’lık bir düşüş yaşadı.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment