Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Eski ABD Başkanlarından Bill Clinton Ripple’ın Konferansına Katılacak

Ripple her yıl dünya çapında tanınmış kişilerin katıldığı ve Blockchain teknolojisiyle alakalı güncel konuların masaya yatırıldığı bir konferans düzenliyor. Ripple, geçtiğimiz gün yakın zamanda gerçekleşecek olan bu konferansla ilgili bir duyuru yaptı ve bu seneki katılımcılar arasında eski ABD başkanlarından Bill Clinton’ın da yer alacağını açıkladı.

Ripple, Bill Clinton’ın konferansa katılımıyla ilgili bir açıklama yaptı ve kendisinin “İnternet’in yayıldığı dönemlerde” başkanlık yaptığını, bu dönemlerde ABD halkına yol gösterdiğini belirtti.

Ripple’ın Swell konferansı 1 Ekim’de, şirketin merkezinin de bulunduğu San Francisco’da gerçekleşecek. Etkinliğe Blockchain teknolojisini kullanan ve finans alanında iş yapan çeşitli isimler katılıyor olacak. Ripple’ın konferansına katılanlar piyasadaki yeni fırsatlar, e-ticaretin ve Blockchain teknolojisinin mevcut durumu hakkında bilgi edinebilecekler.

Konferansın birbirinden farklı oturumları olacak. “Milyonlarca Kişinin Kullanacağı Bir Ödeme Uygulaması Nasıl Oluşturulur?” adlı oturumda Ripple müşterileri bu alandaki deneyimlerinden bahsedecekler. “Merkez Bankaları Anlatıyor” adlı oturumda ise banka yetkililerinin Blockchain teknolojisi hakkındaki görüşleri aktarılacak.

Ripple’ın düzenleyeceği bu konferansın açılış konuşmasını eski ABD başkanlarından Bill Clinton yapıyor olacak. Konferansa böyle bir ismin katılıyor olması kripto para sektörü için son derece olumlu olabilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment