Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Eski Bakan Çelebi’den Bitcoin İçin Fiyat Tahmini

Ekonomiden sorumlu eski devlet bakanı Prof. Dr. Işın Çelebi, Bitcoin (BTC) fiyatının 2021 yılı bitmeden önce 50 bin dolar olabileceğini açıkladı. Yeni dünya düzenindeki dijitalleşmenin önemini vurgulayan Prof. Dr. Çelebi, ortaya çıkan yeni teknoloji devriminin bitcoin için faydalı olacağını düşünüyor.

Turgut Özal döneminde ekonomiden sorumlu devlet bakanı olan Prof. Dr. Işın Çelebi, Altınbaş Üniversitesi tarafından düzenlenen Çarşamba Buluşmaları etkinliğinde Prof. Dr. Emre Alkin ve Prof. Dr. Mahfi Eğilmez ile bir araya geldi. 2021’e ilişkin öngörülerini paylaşan Çelebi, bitcoin ile ilgili bullish bir tahminde bulundu.

50 bin dolarlık fiyat hedefi

Prof. Dr. Işın Çelebi, çağdaş teknolojilerin ortaya çıkışı ile birlikte yepyeni bir dünya düzeninin kurulduğunu dile getirdi. Bunun siyasi ve ekonomik yansımalarını inceleyen Çelebi, teknoloji şirketlerinin büyümeye devam edeceğini açıkladı. Dijital devrimin önemini vurgulayan eski devlet bakanı, bitcoin fiyatının Aralık 2021 tarihine kadar 50 bin dolar olabileceğini söyledi.

Teknoloji hisseleri ile ilgili konuşan Çelebi; Amazon’un piyasa değerinin bu yıl içerisinde Apple’ınkine yaklaşacağını ve beş yıl içerisinde Apple’ı geride bırakacağını ifade etti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!